Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Ultra Clarity nevű üzemmód...
Ezt hol kell beállítani fotózásnál?
KöszönömIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Hoes
aktív tag
válasz egyedülülő #948 üzenetére
Főleg ha nem rontanak rajta hanem fejlesztenek? Ilyen is előfordult már sokszor...
Általánosítás azt állítani, hogy egy upgrade-del csak lassulás és romlás jön! -
egyedülülő
őstag
válasz dredjudge84 #947 üzenetére
Nekem a fotó/videó apparátus romlása az ami miatt nem szeretek feljebbváltani.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
dredjudge84
őstag
Nekem nem feltétlenül a bugoktol van félelmem inkább attól hogy romlani fog az üzemidő és lassulni fog a telefon. Ez nálam eddig minden telefonnál így volt mondhat bárki bármit ez a saját tapasztalatom.
-
Ceree
senior tag
válasz egyedülülő #944 üzenetére
Úgy értettem, hogy minden modellt érint? Vagy csak párat? Vagy egy bizonyos kiadási évtől általános ez a gyakorlat?
Másolat_eredetije
-
Ceree
senior tag
válasz egyedülülő #942 üzenetére
Tuti
Nem tudom amugy mennyire altalanos az eroszakos frissites: P10-en forumtars meg mindig 7.0-n volt a mult honapig. Es onnan is csak 8-ra ment tovabb. Ha mindenkepp raeroszakolta volna a verziovaltast, akkor ez nem lett volna lehetseges.Másolat_eredetije
-
egyedülülő
őstag
Lehet ez hülye kérdés, de ha lekapcsolom éjszakára a telót, az gátat szabhat a frissítésnek?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
eurolac
senior tag
válasz dredjudge84 #940 üzenetére
Szia! Előző telóm topiktapasztalata alapján: ha ki is kapcsoltad az éjszakai frissítés lehetőségét, előbb-utóbb sajnos erőszakosan le fog frissíteni egy reggelre neked. Volt aki talált a fejlesztői lehetőségeknél olyat beállítást ami tiltja a frissítések keresését, de annak is lefrissült. Gondolom én, azért, mert már megtalálta és "dobálja" az ablakot. Sokan lefrissítettek, nem voltak az új verzióval megelégedve (kamera romlás, stb.) és a HiSuite segítségével visszaálltak a korábbi verzióra. Kikapcsoltak minden frissítési lehetőséget, de kb. egy hónapon belül ismét magától lefrissült reggelre a telójuk az elérhető legfrissebb verzióra. (Mate 10 Pro fórumtapasztalatok több, mint 1,5 év)
Én a fentiek miatt nem nyomogatom feleslegesen az ablakban az elutasítást, frissítek, bár sajnos én sem vagyok maradéktalanul megelégedve az új verziókkal meg a vele járó bugokkal, főleg amikor a jelen verzióval semmi bajom nincs mint ezen telefon esetében a droid 10.0-val.
(egy próbát talán megérhet a fejlesztői menü átnézése, hátha ezen a telón ill. a 10-es droidon van valami valós tiltási lehetőség)[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ki lehet kapcsolni valahogy a telefonon azt hogy ne dobálja fel hogy van frissítés? Nem szeretnék frissíteni de napi egyszer kétszer mindig feldobja a lehetőséget és már elég zavaró.
-
gipsztigris
addikt
"Sokat hívnak vezetés közben, néha jegyzetelnem kellene de nem tudok. Nekem ezért fontos a hívás rögzítése amiben információk vannak. Ezzel semmilyen törvénynek nem mondok ellent, hiszen nem használom fel a felvételt, sőt törlöm, nem is tárolom. Gondolom az ilyen helyzetek miatt is akarják ezt még egyszer átgondolni itt az EU-ban."
Pont ezért szeretem használni én is!
(#937) bubus66
Mindenki csak olyat mondjon a telefonba amit vállal!......és akkor nem lesz gondja senkinek sem![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bubus66
nagyúr
A hangfelvétel felhasználása más tészta. Ezért értek egyett vele, hogy megszűntetik, hogy a magánszemélyek ne használhassák, és esetleges visszaélésket nekövethessenek el.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
eurolac
senior tag
Véleményem szerint az IGO esetében - mivel az fizetős program - annak a feltörésével anyagi kárt okoznak a fejlesztőjének.
Ebben az esetben erről nincs szó, ez gyári alkalmazás. Azzal még senki nem mond ellent a GDPR-nek, ha felteszi európában egy Huawei készülékre. (amúgy meg mi van akkor, ha egy ázsiai diák itt él és használja a saját készülékét amin alapból fent van..) A hangfelvétel felhasználása ami már más tészta.Erre a lenti fórum is felhívja a figyelmet.
Én pl. sokat autózom. Sokat hívnak vezetés közben, néha jegyzetelnem kellene de nem tudok. Nekem ezért fontos a hívás rögzítése amiben információk vannak. Ezzel semmilyen törvénynek nem mondok ellent, hiszen nem használom fel a felvételt, sőt törlöm, nem is tárolom. Gondolom az ilyen helyzetek miatt is akarják ezt még egyszer átgondolni itt az EU-ban.[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
eurolac
senior tag
válasz 1stVikman #932 üzenetére
Szia! Igaz nem tőlem kérdezted...
Anno 1 vagy 2 éve az EU-s új GDPR miatt a Google kivette a hívásrögzítés lehetőségét a rendszerből ami azt jelentette, hogy a Play-n található hívásrögzítők már nem működtek rendesen, a hívott fél hangját nem vagy nagyon halkan tudták - csak a hangszóró hangjából - felvenni.
A kínai régiós Huawei telefonokban azonban valóban ott van gyárilag a hívásrögzítő. Valaki anno kivette ezt és telepíthetős apk formájában közzétette, így a mi EU-s telefonunkban is működött. Tehát gyári Huawei hívásrögzítő, de nem legális nálunk. 9-es droid alatt lehet telepíteni, de ha valakinek frissült 10-re a telója, és nem csinált gyári visszaállítást, tovább működött/működik a 10-es droidon is a Huawei és Honor telókon. Na, ez szűnik meg sajnos a 10.1 eljövetelével, a Huawei bezárja ezt a kiskaput.
Innen lehet letölteni és a leírása (csak 9-es EMUI/Magic droidra telepíthető!!):
[huaweiblog]Eurolac
-
bubus66
nagyúr
válasz 1stVikman #932 üzenetére
Szia a HiSuitevel állj vissza a 9-es androidra abban benne van és után frissítheted 10.-re csak akkor a frissítés után nem kell gyári beállítások visszaállítását csinálni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
1stVikman
senior tag
válasz gipsztigris #925 üzenetére
Annyit beszéltek erről a gyári hívásrögzítőről, de ez konkrét hol található vagy hogyan kell működésre bírni?
-
-
eurolac
senior tag
válasz gipsztigris #925 üzenetére
Igen, és nagyon fogom sajnálni. Mate 10 Pro-ról jöttem. Olvasgatom a többi Hauwei és Honor topikokat is. Sajnos erőszakosan feltelepül az új szoftver még akkor is, ha visszapipáljuk az engedélyeket. Egy darabig el lehet utasítani a mindennapos szoftverfrissítési üzeneteket, aztán reggel arra ébred az ember, hogy felment a telóra. Anno a mátén is sokan visszaáltak mondjuk 9.1-ről a HiSuite segítségével 8-ra a kamera romlás miatt. Kb. 1 hónap múlva lefrissült a telefonjuk 9re pedig nem volt megadva rá engedély. Általában éjszaka úgy, hogy az éjszakai frissítés vissza volt pipálva. Erről ennyit sajnos.
Eurolac
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Most olvastam, hogy június végéig több friss modell is megkapja a 10.1-et, közöttük a Honor 20 és a pro is. (Elvileg) Az viszont nem jó hír azoknak akiknek fontos a "gyári" callrecorder (köztük nekem is) hogy nem fog rajta már működni, sajnos kinyírják vele. Vannak akik már megkapták más modellekre és frissités után ez a tapasztalat a 10.1el..
Eurolac
-
bubus66
nagyúr
válasz akibor000 #915 üzenetére
Szia, ha meg mondod, hogy milyen HW van benne az infrának isten bizony működésre bírom.
A Szoftver frissítés épít bele hardvert is na ez megnézem. (jó lenne).... Akkor megvárom a legközelebbi szoftver frissítést (állítólag július közepe), addig nem adom el.
[ Szerkesztve ]
-
akibor000
aktív tag
válasz egyedülülő #891 üzenetére
most néztem egy tesztvideot a teloról, powertech csinalta. ő azt mondja h késöbbi szoftverfrissités lesz hamarosan és lesz benne infra táviranyito.
bizakodok.más téma! megmérné nekem valaki hogy valójában hány mm pontosan a teló. szélessége vastagsága, hossza!? neten kb 3fajta adatot találtam.
köszönöm!!! -
zebede
őstag
Kameránál csak a nagyobb zoom dönthet a p30 pro javára, ha valakinek az fontos.
Nappal, jó fényviszonyok között egálba vannak, kevés fénynél pedig jobb képeket lő a honor, szerintem.
Van itthon mindkettő. -
punky10
addikt
válasz mantequilla #906 üzenetére
A kameramodul mindkettőnél Sony,de a Honornál van OIS a48-as főkameránál is,és van egy 2 megás makró.A P30-nál pedig a Leica adta az optikát.
Csak hogy ne legyen egyszerű a döntés...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Doki42
őstag
Sziasztok! Feltenném ismét hátha valaki képben van... Jelenlegi verzió száma, 10.1 van lesz?.
KöszönömIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
punky10
addikt
válasz mantequilla #903 üzenetére
Igen.A főkamera és a telelencse is kapott optikai stabilizátort.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
mantequilla
aktív tag
A P30-cal osszehasonlitva a fotozasi kepessegeket jol latom hogy a honor 20 pro annyival elonyben van hogy a fokameran is van optikai stabilizator?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest