Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz dredjudge84 #1853 üzenetére
Nem tudom, nálam jónak tűnik. (Telenoros kártyám van.)
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
válasz dredjudge84 #1851 üzenetére
Beállítások > Mobiladat > Előnyben részesített hálózati mód
itt válaszd az "Automatikus 4G/3G/2G"-t.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
A volte aktiválható valahogy ezen a telefonon?
-
Dareiosss
senior tag
válasz dredjudge84 #1848 üzenetére
Na akkor érdekes lesz,
-
Dareiosss
senior tag
válasz dredjudge84 #1846 üzenetére
Nem valószínű, mert kilövőm az 5Gt meg a leveszem a kijelzőt 60 vagy 90 hz re. Ezek eszik meg minden új telonál az aksit. Nekem meg nincs rájuk szükségem. Nekem inkább a Magic UI fog hiányozni.
-
dredjudge84
őstag
válasz Dareiosss #1845 üzenetére
Egyetértek veled. Szerintem is egy kiváló készülék. Én is szívem szerint maradnék a Honor Huawei vonalon de félek hogy az új készülékek amikben már nem kirin processzor van nem tudnak ilyen jó üzemidőt mint ez.
A gt2 pro-t nagyon fogod szidni utána üzemidőt tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
Dareiosss
senior tag
Nálam most jött el a váltás ideje, ma megrendeltem az utódját szeretett telefonomnak, egy Realme GT 2 Pro 256/12 személyében. Sajnálom. Nagyon gondolkoztam a Honor Magic 4 Pron de egyrészt 800 euro, másrészt fos hajlított kijelzős. Így egyszerűen nem lett volna jó döntés. Remélem még vissza tudok térni egyszer a Honorhoz, mert ilyen jó telom még sosem volt mint a 20 pro.
-
Ra3
őstag
válasz dredjudge84 #1842 üzenetére
Nem kimondottan a telefon hibája, az HBO bannolta a Huawei-t, semmilyen termékükön nem fut el a továbbiakban az app.
Tavaly szeptember óta van ez, nekem ez az aug. végi változat gond nélkül felment, belépni nem tudok mert nincs acc-om.
[link]''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Honnan lehet letölteni az HBO Max alkalmazás? Mert én appgaleryn sem találom. Most költöztem vissza ebbe a telefonba mert eddig ez volt a legjobb telefonom, de szomorúan konstatálom hogy ez az alkalmazás nem érhető el rá.
-
punky10
addikt
Most néztem egy P20-ason es a Huawei táblán,hogy a gyari naptár azokon is hibás.A Samsung A10-esen nem is irja,hogy hanyadik hét,egy A12-esen viszont már jó.Úgyhogy ez falami Huawei/Honor "ficsőr" lehet...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
APippo
tag
válasz 1stVikman #1835 üzenetére
Nálam is ez van de csak a héti nézetben, a havi nézetben ha a hetek száma be van kapcsolva akkor jól számol. Ez az app amúgy is fura.. Pl ha többnapos eseményt állítasz be mint egész napos esemény, akkor az utolsó napjának hiába választasz ki bármit, nem frissül és olyan mintha egynapos esemény lenne, de ha elmented akkor már jó.
-
punky10
addikt
Nem használom a gyári naptárt,de most megnéztem,és nálam is hibás.
A verzió:11.0.1.331Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
TTomax
félisten
-
modflow
veterán
Dettó ez volt nálam is. És decemberben kezdte ezt csinálni. Szisztematikusan minden kb. 2. vásárlás elutasítás volt, de ha újra érintettem, jó volt mindig.
A téli szünetben rászántam magamat és full resetet csináltam a készüléken. Azóta nem vásároltam sokat, kb. 5x, de eddig jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
APippo
tag
Az elmúlt pár hétben a Simple-es NFC-s mobilfizetésem eléggé gyatra, kb minden második fizetésnél kapok elutasítást miután úgy mint máskor érintem a telefont. Mobilnet van, majdnem 3 éve hibátlanul működött. Volt 1-2 hiba de ilyen gyakorisággal nem volt vele problémám mint az elmúlt hetekben... Sima kártyás fizetés megy rögtön azután hogy a telefont kivágta a terminál, szóval nem hinném, hogy a kártyámmal van probléma. Decemberben láttam, volt hasonló problémája itt fórumtársnak igaz GPayel. Az esetleg megoldódott? Hasonlót tapasztalt bárki?
-
TTomax
félisten
Amúgy imádom ezt a telefont, méltánytalanul van félresöpörve... Mondom ezt úgy, hogy iPhone 13mini,11pro,Samsung A52s5g, S20FE, Mi T pro stb fordult meg nálam mostanában...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Azt valaki tudja esetleg, hogy hogyan tudnám beállítási hogy az ujjlenyomat olvasó csak akkor olvasson ha a gombot megnyomom?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Tudtok olyan programot amivel videózás közben fixen lehet a kamerák között váltani?
-
TTomax
félisten
Üdv mindenkinek, egy rövid kérdés. Van-e értesítő led?
-
zebede
őstag
HBO Max újra telepíthető, AppGalery-ből.
-
golyós
addikt
azt az infot találtam, hogy a készülék rendelkezik fm chippel, de nincs aktiválva vagy ilyesmi.
Elvileg a Nextradio elinditja és igy használható lenne a rádió is .
Tudtok erről valamit?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
jaszy76
aktív tag
Ma reggelre eltűnt a figyelmeztetés.
-
jaszy76
aktív tag
válasz Maximow #1809 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm az infót! Ez igazi segítség, mert így nem állok neki gyalulni, ezek szerint feleslegesen. A funkció tényleg működik, de valami a háttérben változott, mivel ilyen üzenet még egyszer sem volt. Az biztos, hogy a Google a háttérben a biztonsági hitelesítés módszerének cseréjén dolgozik, cserélik majd az API-t 2024-től. De a háttérben megy a munka, ami néha gondokat is okoz : [link]
dredjudge84: Ezért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
eurolac
senior tag
Szia! Max. magadat feszkózod feleslegesen, mi csak beszélgettünk egy problémáról. Én abszolúte nem vagyok ideges. Amúgy röviden egy 2 éves történet: kolléganőm hozta az akkor réginek számító azt hiszem LG mobilját, hogy a banki alkalmazása jelezte, h elavult, nem biztonságos a mobilja/rendszere. Kb.: 3-4 android generációval volt elmaradva. Semmijen frissítéseket már nem kapott rá. Letörölte, újra akarta rakni. A Play-ban megjelent neki, de telepíteni már nem tudta arra a mobiljára, nem volt vele kompatibilis az app. Ha megnézed, már mi is sajnos 3 generációval leszünk lassan lemaradva. Elég szegénységi bizonyítvány a Honortól, hogy ennyire magára hagyta a korábbi "Pro" mobilját még akkor is ha ez egy "új cég." Abban igazad van, hogy még odébb lehet az, hogy nem futnak majd rajta a banki appok, de akkor is érdekes az a biztonsági üzenet amit a topiktárs bemutatott a Wallet-ben. Részemről a téma lezárva. Üdv!
Eurolac
-
dredjudge84
őstag
Az HBO Maxról lehet tudni miért lett offos? Ez főleg azért fura, mert a netflix meg működik.
-
Ra3
őstag
válasz jaszy76 #1805 üzenetére
Oké de kábé 3 lépésben oda jutottunk hogy mindjárt nem fognak a banki appok se működni, keressen mindenki új telót.
Nálam meg rossz a munkahelyemen a térerő de nem vonom le egyből hogy ez a telefon hibája.
Szóval nyugodjon le mindenki, sztem 2-3 év még bőven van ebben a telóban, addigra meg úgyis lecseréli mindenki.
Egyik munkatársam Huawei P10-el nyomja, és még azon is megy minden app gond nélkül.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz eurolac #1803 üzenetére
Ne keltsétek már a feszkót feleslegesen, most pont emiatt ránéztem a netflixre, simán lefrissített és ugyanúgy látszik a playben azóta is.
Amúgy van egy több mint 5 eves huawei m3 tabletem, arra is van működő netflix a hivatalos oldalról, csak a playben nem dobja be mert 7es droid van rajta
Ahhoz még pár évnek sztem el kell telnie mire a banki appok se mennek majd, de addigra úgyis mindenki lecseréli valszeg.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
jaszy76
aktív tag
válasz eurolac #1799 üzenetére
Működik, tudtam fizetni vele. De akkor sem értem, hogy miért kaptam tegnap este egy fél képernyőnyi figyelmeztetést, hogy nem fogok tudni fizetni vele, valamint a Walletben továbbra is ott van az üzenet. 😀 Ja, és a netflix sem jelenik meg a playben. Azt írja, hogy nem kompatibilis. Egyre jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest