- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Sok sok szívás után ezt a romot raktam fel mini gapps-al.
Lassúcska, de legalább nincs kínai spyware és sok szar popopup, amiből nem lehet menekülni.Resurrection Remix ROM 5.8.5 for Homtom HT16 Pro
TWRP kell hozzá.
-
esox
senior tag
Frissen flash-elt gyári fw-el:https://www.homtom.cc/DownFile
Még végi sem mentem a beállítási procedúrán, máris jön valami hülye reklám, aztán a whatsapp notification, ami egy weblap...aztán a TikTok, amitől nem lehet megszabadulni sehogy. A ksilányom minden nap nyaggat, apa mikor fog működni...apa mikor lesz végre jó...apa....
Apa nem tudja, csak azt, hogy jobban járna ha szépen földhöz vágná, felvenné az egészet videóra és a youtube bevételekből venne egy bármilyen legolcsóbb xiaomi készüléket, az is klasszisokkal jobb lenne.
Kb 20-30 készülék járt kezeim között az elmúlt 10 évben, custom, rom, rootolás, unbrickelés...stb témakörben, de soha ilyennel nem találkoztam. -
esox
senior tag
Hárman vagyunk... csak azért nem b...tam még földhöz ezt a hulladékhalmot, mert próbálok valami pénzfisszafizetést/másik készüléket...stb-t kérni az eustock-tól és akkor a telefonnal töltött sok-sok elcseszett óráról nem is beszélek....
ZTE Blade óta sok-sok mobil és rom megfordult a kezem között, rendgeteg kínai is és jelenleg is sok xiaomi mobil van a családban, de ez a homtom ht16 PRO!!!! ez egy katasztrófa.
PRO??? Úristen milyen lehet a sima HT16 akkor.
-
esox
senior tag
Eddigi tulajok mit mondtok a telóról? Most jött meg nekem is egy. Kislányom kapja, mert a Galaxy S3 minije minden 5 percben újraindul, gyak. használhatatlan. Most hozta a futár, ami elsőre fura volt az a súlya. Szerintem nehezebb, mint az én 5.5"-os xiaomi note 2-m, de ez nem igazán szempont. Lényeg, hogy telefonálni lehessen vele, menjen a viber és fényképező.Céges wifire nem tudtam vele rácsatlakozni, de az megint csak nem szempont, mert úgy sem itt lesz használva, de fura...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest