Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Munkára való gépeknél nem lehet megmondani a tutit, mert minden attól függ, milyen munka az, amit szeretnél végezni. A könyvelés meg az újságírás is munka, ezekhez elég bármelyik gép a listából, ugyanez nem mondható el a tervező munkákról, szoftverfejlesztésről, stb.
(#78) Djuree - szerintem meg játékra pc, mert én egy egy eeeegy.. vagyok
(és mert nekem nem tetszenek a konzolos játékok, stratégiát akarok játszani, egérrel akarok fps-t játszani, stb. Volt ps2-m, nekem nem jött be.) -
-
cucka
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Oké, alapvetően abból indultam ki, hogy pc-re 2-3 ezer forintért lehet 2-4 éves top játékokat vásárolni újonnan, boltból, gondolom neten lehet találni még ennél is előnyösebb ajánlatokat. Úgy gondolom, hogy aki alacsonyabb kategóriás gépet vesz, annak ez az árkategória, ami elérhető, 7-8 ezres friss címeket minden bizonnyal inkább letölti a netről. (pl. pár hete vettem meg a FEAR-t kiegészítő lemezzel 3 ezerért, aki ennyiért is inkább letölti, az szerintem akkor sem venné meg, ha 300 forint lenne. Ja és nem netes olcsó helyről vettem, hanem rendes boltban. Szerintem ebay-en 2000-ből is ki lehetne hozni ugyanezt.)
Namost a fentiek tekintetében az xbox játékok többsége bizony nagyon túlárazott, ami főleg multiplatform címeknél szúrja a szemem, ahol gyakorlatilag ugyanazt kapod konzolra dupla áron.. -
cucka
addikt
játékra 200 alatt nemigen lehet normál gépet összerakni (értem ezalatt a minimum Chiectec házat)
Biztos elrontottam valamit, mert a jelenleg monitor nélkül ~90k-t érő gépemen teljesen jól fut minden játék, még az újabbak is. Chieftek házam pedig volt, árához képest egy kalap fos, a mostani cooler master elite-em sokkal minőségibb minden szempontból. (A chieftec-nek egyetlen extrája volt, az 1mm-es acéllemez, amiből készült. Na ettől egyáltalán nem lesz jobb a ház, cserébe szerelésnél mindig olyan érzésed van, mint ha valami szovjet gép lenne, emellett beszarsz ha meg kell emelni..)Ja, és marha jól el lehet játszani párezer forintos egérrel is, mert a játék fogalom nem egyenlő a cod/csé/stb. típusú hálózati lövöldözésekkel. Emellett a játékosok nagy többsége nem kezeli olyan szinten az egeret, hogy érdemes legyen gamer egeret vegyen..
-
cucka
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Aha, aztán vehetsz hozzá 17 ezerért egy darab játékot, aminek a pc-s változata 7-8 ezerbe kerül. Persze lehet, hogy megfelelnek számodra a pár éves játékok, akkor a 3-4 ezres pc-s játék helyett megveheted ugyanazt 7-8 ezerért xbox-ra. Mit mondjak, marhára költséghatékony..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest