Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó volt elolvasni. Tetszett.

-
Vakegérke
félisten
Tetszett, és pont.

-
-
Lenry
félisten
"Nincsen Oszama. Nem is volt soha!"
ez.... 0911-re, abszolút ideillő és igaz

és ami még nagyon tetszett: Én mindig tudom, hogy hol vagyok. Most éppen pont itt. Csak néha nem tudom, hogy a már megszokott helyeim hozzám képest merre vannak
.Sidaries: kissé félreértelmezhető Bitboys mondata... nem úgy kell értelmezni, hogy a Hold időnként közelebb van a Marshoz mint a Földhöz, hanem a Hold néha közelebb van a Marshoz mint a Föld a Marshoz (időnként kisebb a Hold-Mars táv, mint a Föld-Mars táv)
bár azt nem tudom, hogy ennek mi köze a szélhez
-
Pukkancs
aktív tag
Nem is tudtam, hogy a marson fúj a szél. Amúgy a holdon fúj?
-
Sidaries
őstag
Linkek a teljesebb megértéshez:
A Gyűrűk Urát és Oszama bin Ladent pedig szerintem mindenki ismeri.

Valamint a szokásos. Ez egy sorozat. Ha ez tetszett, akkor lehet, hogy az előzmények is tetszeni fognak. Valamint ha valakinek valami helyesírási gebasz böki a szemét, akkor szóljon nyugodtan. Ja és tudom, hogy sokszor nem korrekt és sok a sztereotípia. Direkt van. Az írás célja elsősorban a szórakoztatás és néha az elgondolkodtatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest