Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rick009
tag
válasz Donki Hóte #11328 üzenetére
pont tegnap kérdeztem a föncsit:
"Kedves Erik!Jövő héten már raktárra érkeznek a készülékek.
Üdv: Zsolt"
-
rick009
tag
VIDEO
nekem is állandóan feldobja a gyári videó app az értesítéseket, az értesítéseket letíltottam, de semmi, minden nap 3 értesítés valami kínai videóról hogy lehet ezt letiltani?
TOK
volt 1-2 tokom, de ami maradandó az ez a fajta tok[ Szerkesztve ]
-
rick009
tag
2 problémám is van. mind a 2-t már leírtam, de semmi (vagy vak voltam), teszek még egy kísérletet, hátha... fontossági sorrendben, ami idegesítőbb:
1, nem tudok messenger-ben képet küldeni, sehogy, semmilyent, senkinek. 6.11.24 fejlesztői MIUIHU, legújabb Messenger.
2, a Video alkalmazás állandóan kínai videókkal bombáz, átlagban napi 4-5 biztos van... próbáltam letiltani, hogy értesítést küldhessen a Video alkalmazás, próbáltam, hogy megnézem őket (ne akard tudni mik ezek ), semmi...[ Szerkesztve ]
-
rick009
tag
válasz dragonfx #20865 üzenetére
remi note 1-nél még hallottam kijelző sárgulásról, nálam is jelentkezett, ki is cseréltem, most is szuperál! Még az első szériából megvettem a note 2-t, lecserélném, ha találnék jobbat, de "sajnos" semmi baja, az akksi, kicsit halvány már, de majd rendelek másikat... a fórumot is rendszeresen olvasom, de nem találkoztam sárgulással a note 2-nél! melegedés nálam is volt, mikor adatforgalom+gps+max képernyő ment 40 fokban a kocsi fűszerfalán, de ez érthető is...
-
rick009
tag
ha beállitok témát, rendre elfelejti, es visszaall a gyarira. a frissités ota muveli ezt. mi lehet a megoldas?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest