Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genesistibi
tag
Basszus nekem még tetszik is. Képek alapján nem olyan semmitmondó/bumfordi, mint az elődje. Azonnal "köll"!
-
Genesistibi
tag
Sőt még az is lehet, hogy meghajlik! Talán azt nem másolják le róla.. Amúgy én ebbe nem látom bele az almát. Elhiszem, hogy neked minden okostelefon sérti a lelkedet, ami színes és kerekített téglalap formájú. A márkahűséged látszik az aláírásodból, de mindenbe nem kell belelátni az iTelefont! peace
-
Genesistibi
tag
Szisztok!
Van itt olyan Vas megyei emberke, akinek már van a tulajdonában egy ilyen telefon? Meg szeretném nézni, mielőtt beleugrok (a 4" után kicsit nagy ugrás lesz.. ).
+1: Bebizonyosodott már, hogy Prime-ban jobb kamera van? Valahogy jobban húz a szívem afelé, pl. ha az eustock.hu-n lenne mondjuk 70e-t...
-
Genesistibi
tag
válasz Milestone2 #1621 üzenetére
Ha jobban megnézed mégcsak nem is kérdés volt és sztem ennyi simán belefér ebbe a topicba.
(#1623) Milestone2: Rendben, vettem!
[ Szerkesztve ]
-
Genesistibi
tag
2,5 éves Samsung Galaxy S3 mini-ről érdemes váltani? Jó lesz ez nekem?
Jelenlegi helyzet, a legalacsonyabb fényerőn:
Amúgy jó kis telefon, a kijelzője nagyon fog hiányozni, még most is gyönyörű ez a super AMOLED.
[ Szerkesztve ]
-
Genesistibi
tag
Van itt olyan Vas megyei tulaj, aki hajlandó lenne megmutogatni a készülékét? Cserébe beer várható..
-
Genesistibi
tag
válasz vittorio7 #5269 üzenetére
Egyszerűen le tudom írni, de ez sem lesz hivatalos írásos dokumentum...
EU-n belüli beszerzés fordított adózás alá tartozik. Röviden ez annyit tesz, hogy amennyiben a cég saját használatra vagy továbbértékesítésre vásárol terméket EU-s országok valamelyikéből, akkor a beszerzéskor az ÁFA-t levonhatja, de be is kell fizetnie --> ergo: papíron + és - az egy nagy 0(nulla, semmi).
DE! fontos, hogy a könyvekben (számlával, tárgyi eszközök között) szerepeltetni kell a készüléket, hogy egy esetleges ellenőrzés során bizonyítani lehessen eredetét. 10 darabot nem tudsz (érdemes) így venni, de 1-2 darab belefér..
Húginak pont most készülünk így telót venni, de nálunk egyszerűbb a dolog, mert tényleg a cégben dolgozunk és mi fogjuk haszálni a telót.
[ Szerkesztve ]
-
Genesistibi
tag
válasz betyarr #5273 üzenetére
Manapság bármit ellenőrizhetnek és szoktak is... Pl. 1 hónapja egy egyéni vállalkozó (méztermelő) ismerősömnek minden nagyobb értékű eszközét (aggregátor, autó, stb..) leellenőrizték. És ha belegondolunk, hogy egy telefon árából simán lehet aggregátort venni...
[ Szerkesztve ]
-
Genesistibi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest