- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papptacsi
tag
válasz
grafnet #17597 üzenetére
Javítottam igen
Nálam akkor nem tudom mi lehet a baj. a RN2T azt írja mountolva van a kártya...total commander látja is, de semmi más. Root jog megadva a Tool-nak...
Ha valakinek van valami ötlete, akkor azt szívesen fogadom!
Holnap ha lesz lelki erőm, akkor újra rakom. Te amúgy tiszta telepítést csináltál vagy csak sima frissítésként raktad fel?
-
gergely64
tag
válasz
kakuk.tamas #17595 üzenetére
Xiaomi eu multi dev rom van ez már nem beta verzió, az eu stabilra még várni kell egy kicsit.
-
BalanceR
addikt
A MIUI.HU-s srácok nem csinálnak fejlesztőit a 8as MIUIból?
Esetleg jobb , teljesebb magyar fordítással, mint az EU-s? -
papptacsi
tag
válasz
papptacsi #17584 üzenetére
Erre valaki?
Senki más nem használ 64 gigás kártyát azok közül akik felrakták a 8-at?
Valaki nem ismeri véletlenül a kollégát aki készítette a Redmi Note 2 Tool-t? Tőle érdemes lenne megkérdezni, hogy tud e orvosságot a dologra.
Nem akarom vissza rakni a 7-et mert tetszik a 8, de ez így gáz, hogy nincs mem kártyám -
Alonso69
senior tag
Nálam a SOT 3 óra a MIUI 8 -al.
Most felraktam Recoveryből egy patch-ot,ami az automatikus fényerőt javítja ,holnap kiderül mennyivel fog változni.
A 4pda -ról szedtem le,ha valakit érdekel itt a Mega [link] -
Thowra123
tag
Mindenkinek köszönöm a gyors Su infot.
-
snecizero
senior tag
Nekem még a 7.1.1 verzió van fent. Tökéletesem működik semmi gondom vele. Már 4 hónapja megvan a telcsi, de eddig ez a legjobb mobilom.
-
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17582 üzenetére
Ütólag rájöttem,hogy ez kínai
fejlesztői,igy magyar nincs benne.
Más::::nem tudok képet beilleszteni ide a fórumra,mert azt írja ,mikor rákatintok a"fájl kiválasztása"gombra,hogy """"egy alkalmazás sem tudja végrehajtani a műveletet"""".
Mi lehet a baj. -
-
papptacsi
tag
Sziasztok!
MIUI8: Nálam egy olyan hiba van, hogy a még MIUI7 alatt Redmi Note 3 Tool-al formázott 64 gigás kártyámat nem látja a gyári fájlkezelő, a zenelejátszó, videólejátszó stb. Viszont a Total Commander látja gond nélkül.
Természetesen a RN2T-al mountolva van a kártya, ezt írja is, hogy megtörtént...SuperSU fent van stb.
Nem tudom mi lehet a hiba, de ez nagyon nem jó így :/ Van még aki 64-es kártyát használ? Nálatok nincs ilyen baj? Valakinek valami tipp amit elronthattam vagy kihagyhattam?
UI: a TWRP is látja a kártyát. -
Thowra123
tag
Üdv!
Felraktam twrp ből az új MIUI8 fejlesztői romot.
Install után megkérdezte a twrp, hogy feltegye e a Su-t. Engedtem neki és most ugye eltűnt az engedélykezelőnél a root opció. Használható su-val is rendesen vagy rakjam újra és ne engedjem neki feltenni (gondolom ekkor a beépített roor él újra)? -
Alonso69
senior tag
Sziasztok,
Ez a fejlesztői tegnap jelent meg, [link]magyar nyelv van benne ,nem próbálta valaki? -
rosszkutya
tag
válasz
Criminal017 #17577 üzenetére
Igen, köszi, a számológépet már feltettem, de most arra lennék kíváncsi, hogy a SIM-enként definiálható alap csengőhang opciójának visszatérésére lehet-e vajon számítani?
-
Criminal017
őstag
válasz
rosszkutya #17576 üzenetére
Feljebb volt egy telepítő zip, twrp-ből fel kell rakni, az a számológép. Egyelőre kicsit bugos, nem az igazi.
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Én is feltettem a 8-as multit, és eddig komoly gondom nincs vele (eltekintve a fordítási hiányosságoktól), bár miután én is éjjel 2 körül végeztem vele, túl sok energiám már nem maradt a tesztelésre. Viszont egy dolog már most hiányzik belőle: a 7-ben külön lehetett alapértelmezett csengőhangot beállítani a két SIM-hez, amit én eléggé szerettem. Az lenne a kérdésem, hogy ez már a kínaiban sincs benne, vagy ahogy pl. a számológép, ez is csak a multiból lett kigyomlálva? -
sutyi^
senior tag
Tegnap (ma?) hajnal kettőkor jobb dolgom nem lévén, feltettem én is a 8-ast. Új értesítési sáv tetszik, hangerő állító pop-up is fain. Automata fényerő is már egész normálisan látszik működni. BT üzemeléséről nem tudok nyilatkozni, nem használok semmilyen BT kieget a telóval.
-
adrian94
őstag
Érdemes felrakni a MIUI 8-at ? Jelenleg MIUI 7.4 xiaomi.eu 6.5.19 fejlesztői van fent.. Mi a különbség a kettő között ? Honnan és hogy tudom a legegyszerűbben felrakni ?
MIUI 8-ból is van fejlesztői, stabil ugyan úgy ? Illetve Magyar nyelv van-e ?
-
Zsocó
aktív tag
MIUIHU-n mikor várható a 8-as fejlesztői?
-
grafnet
veterán
válasz
gergely64 #17570 üzenetére
Magyar nyelv: minimum a 30%-a angol. (Egyenlőre nem zavar, nem piszkálom azt a pontot.)
A rádió, a hangrögzítő, stb., a beállítások (nem csak a Beállítások) is legalább 20%-ban tartalmaznak angol nyelvű menüpontot.Ettől még maximális tiszteletem Vagyulának és a többieknek!
-
gergely64
tag
Egy kis segítség az eu stabil rom-ot használóknak a miui 8-ra váltáshoz az eu multi dev rom-mal.
A cserét a frissítés segítségével végre lehet hajtani. EU stabilról Eu dev miui8-ra.
Le kell tölteni a romot a teló valamelyik tároló helyére. A frissítés app megnyitása után a felső sarkában klik a három pöttyre, majd a lenyíló menüből rábökni a "Rom telepítése innen" menüpontra. Megjelenik a teló belső tárolóhelye. Innen már csak meg kell keresnünk a letöltött Rom telepítő zip-jét kiválasztani és indul a frissítés.A telepítés végbemegy beavatkozni nem kell. Mindössze egy dalvik/art cache törlés kell amit a rendszer fel is ajánl a telepítés befejezése után. Akinek rootolt volt a telója a frissítés előtt, annak twrp-ből ismét rootolni kell.
Ajánlott előbb egy teljes TWRP-es backup-ot készíteni a biztonság kedvéért. Nálam a minden műkodikk a frissítés után, eddig semmi bug és ami meglepett, meglehetősen kevés az angol nyelv benne, az előttem posztolók a miui 8 eme kiadásáról erre panaszkodtak leginkább.
Ja és a calculator app-ot utólag twrp-ből fel kelll tenni, akinek hiányzik. Ennek az átváltó funkciójából csak a pénznem és a hómérséklet váltás működik rendesen egyelőre a többi nem.
l
-
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #17568 üzenetére
Nálam is még smoothabb/fürgébb.
-
polomaa
aktív tag
Ne dicsérjétek már annyira az új miui-t mert hetek ota teljes megelégedéssel elvagyok CM vonalon.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #17563 üzenetére
Nálam jóval felül múlja az 5.26 os eu devet is.
-
Criminal017
őstag
Nálam is fent a xiaomi.eu MIUI8 ROM, akinek van valami kérdése, óhaja-sóhaja, csak írjon, megnézem.
-
BalanceR
addikt
Van egy olyan opció az akkukímélőben, hogy "turn on hide mode" az mi a jó franc?
-
^Clown
addikt
Én is várok még a MIUI 8-al egy kicsit, látom van még gyermekbetegsége bőségesen.
A tesztelőknek hálás köszönetem!
-
Istuu15
senior tag
Lehet megkellene látogatnia a telefonomnak a wayteq szervizét.. miui 8 alatt is előjön az a "bug" , hogy random nem azt reagálja a telefon amire nyomok és a képernyő lezárás feloldás megoldja.
-
Norby86
őstag
Tudtok segíteni? Nem igazán tudom eldönteni hogy a 7.1.3 vagy a 7.2.1 stabil romot tegyem e fel? Kinek mi jött be legjobban? Olyan egyformák nálam az üzemidők, de mintha 7.1.3 picit smoot-abb lenne, de lehet csak érzéki csalódás. :/ Nem tudok dönteni, de azt tudom hogy eddig a 7.2.1-et használtam rendszeresen és olyan 2 hét után jelentkeztek bugok. A MIUI8-at még nem merem feltenni.
-
BalanceR
addikt
válasz
BalanceR #17546 üzenetére
Közben megoldódott, ha nem a MIUI-launcher van aktiválva kifagy háttérképállításkor...
MR.Milestone!
Hol tudok nyivákolni, hogy az EU-s romban javítsák az angol szövegeket?
Nagyon sok helyen még angol, és bár nincs bajom az angollal, magyarul használom a rendszert, és nagyon idétlenül néz ki... -
Alonso69
senior tag
Számológép,ez az új.Recoveryből kell felrakni.[link]
-
grafnet
veterán
Első tapasztalatok: Wi-Fi: alig akart kapcsolatot létrehozni, mire sikerült, kiírtan nincs internet elérés...
De, aztán még is észhez tudtam téríteni.
Tetszik az új "memória kezelő": lehúzod, s választhatsz mit is szeretnél.Furi az új értesítési sáv, vagy legalábbis a gyors funkciók elérése (jobban tetszett a 7-esé, az egész "oldalas").
Ami nem tetszik (de, ez a 7-esben sem volt benne): a SIM-ek külön kezelése (névhez menteni, több névjegy tároló kijelölése).
"Elég" hiányos a magyarítás. Még több az angol mint a magyar. Maximális tisztelet és köszönet Vagyulának és a többieknek a fordításért, de még van mit csinálni. -
Alonso69
senior tag
válasz
kakuk.tamas #17537 üzenetére
Pedig azt olvastam,hogy ez is változáson ment át,úgy látszik ki maradt a frissitésből.
-
Alonso69
senior tag
Srziasztok .
Én a számológépet nem találom ezen az új miui 8-ason..
Amugy alakul ez a kamera,tetszik a legjobban eddig -
kakuk.tamas
addikt
Eddig ami nagyon tetszik, az az, hogy ha megnyomod a hangerőgombot, lehet állítani külön a csengetési hangerőt, média hangerőt, és az ébresztő hangerejét.
Valamint (szerintem) gyorsabban vált wifi, és mobilnet kapcsolat között.
És nem utolsó sorban jobb a memória használat. -
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17529 üzenetére
Nem a MIUI bája, hanem a fordítás baja !!!
-
Klara_
őstag
válasz
kakuk.tamas #17524 üzenetére
Igy van, angolon atallithato.
-
grafnet
veterán
Windows 10 alapból nem ismeri fel a ext4-re formázott mSD-t?
Van hozzá valami progi, ami láthatóvá teszi számára? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #17525 üzenetére
És angolul használod. Úgy működik.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #17524 üzenetére
Mi Note-n ki lehet... (bár én clean install raktam fel) és @#17518) Tewe013 sincs....
-
BalanceR
addikt
Első MIUI 8 bug nálam:
Ha lockscreen hátteret akarok váltani kifagy a témázó app -
-
Istuu15
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17515 üzenetére
A sot-ot még nem tudok mondani de nálam semmi fc/bug viszont minden még smoothabb és jobb.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Én még várok pár hetet, hogy lássam milyenek a tapasztalatok...Addig marad nálam a CM vonal...igaz visszavágyom a miui felületre, de amíg nem tuti minden addig várok...
-
Klara_
őstag
válasz
kakuk.tamas #17513 üzenetére
Ebbe van, de az uj reszek forditasa erosen hianyos. Az valtoztatasok nagy resze angolul jelenik meg.
-
Klara_
őstag
válasz
JJazon #17510 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 2: xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.6.17_v8-5.0.zip
-
JJazon
tag
miui8-ból melyiket szedjem le? Hermes vagy wt88047? A prime verzió miatt kérdezem, illetve az utóbbi 5.1 az 5.0 helyett...
A mostani, 6.5.26os twrp mentést 8ra visszarakva menni fognak a dolgok?
köszönöm ^^ -
Istuu15
senior tag
válasz
Milestone2 #17501 üzenetére
Azg hittem az első heti rom egy bughalmaz lesz, de ez nálam eddig jobb mint az összes miui 7 es eu dev.
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #17499 üzenetére
Nem kaptak meg a csehek a forditast?
Van benne angol rendesen..Az utemezett ki-/bekapcsolast atvariltak az meg van, mindent elfelejtett.
Az utemezett profil valtast viszont nem talalom? Lehet, hogy eltunt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest