Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Uhh, a DUNE2 remaster mekkora lenne, de az eredeti zenékkel. Mármint azt is lehetne felturbózni, de az eredeti dallamok maradhatnak. De imádtam, csak miután nem sokkal megjelentek az egyszerűbb egységutasítások, nagyon körülményes lett az ebben alkalmazott.
-
wolfman
veterán
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Ahogy mondod! Generals is jön remélem!
De amúgy milyen lenne már, ha ezen játékok eladásai baromi nagy bevételt generálnának?
Bár szerintem nem fog, de remélem azért, mert az mutatná, hogy a régi stílusokra van szükség.Sokan mondjátok itt a RA2-t. Sztem az első rész komolyabb volt sokkal mint a második. A folytatást kicsit elpoénkodták már, bár a játékmenet maga tényleg jó volt, de nekem nem ér fel az elsővel. Szóval várom szűnni nem akaró szeretettel ezeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bár szerintem nem fog, de remélem azért, mert az mutatná, hogy a régi stílusokra van szükség.