- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Én sosem hittem az ilyen DC meg HT féle vakításokban.
"
Vagy vakítás vagy sem. Nem találkoztam még korrekt tesztel, ami minden oldalról körbejárja a problémát. Sajnos ez a teszt sem mélyül el a HT vizsgálatában.
Ráadásul a tesztelők könnyen juthatnak hibás következtetésre.
Ha egy szálon futó programokkal vizsgálom a többmagos processzorok hatékonyságát, hibás következtetésre jutok. Könnyen bebizonyítom, hogy a magok számának növelése, nem hoz teljesítménytöbbletet, tehát parasztvakítás, az egész. Viszonyt az órajel növelése, szépen hozza többlet teljesítményt.Nyilván a HT esetében is manipulálható a végeredmény.
Ha azokat a programokat hagyom be a tesztben, ami hozza az elvárásaimat, akkor:Király, mert legalább másfél fizikai mag teljesítményét hozza a HT, magonként.
Vagy.
Vakítás, mert növekedés helyett, teljesítményt is veszítek a HT használatával. -
-
Az, hogy miben hiszel, az neked kell eldönteni (vannak is erre a célra ilyen célkeresztes épületek
) ezeket a dolgokat, hogy HT viszont ki lehet tesztelni és teljesen objektív értékelni
Csak azt nem szeretem, hogy előre lehordunk dolgokat, amikről még alig van anyag neten
Ha majd lesz tízmillió teszt erről, hogy mire jó és mire nem jó a HT, akkor lehet megalapozottan szidni és dícsérni, eredménytől függően.
(mint pl a PCIE skálázódásról... erről is eleinte csak as szájhagyomány terjedt hogy a 8x már kurvalassú... ahha ja a a 16x sebességét tudja 97%-ban a játékok alatt)
Természetesen azért védem, mert nekem is ilyen van, de még én sem tudom, hogy mire jó
Ezért akarok tesztelgetni...
Ha az lesz az eredmény hogy HT nélkül jobban megy a GTA, akkor már adom is el a p1ts4ba és jön a 2500k @ 4,5GHz
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest