- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
freya
aktív tag
Ugyan már, Oracle-t leszámítva nem tudnék igazán sok programot mondani amit átírnak Linuxra.
Grafikusként ezekre nincs nagy rálátásom, de azt tudom hogy a munkámhoz szükséges programok 0%-a létezik Linux alatt. Egyik sem. Corel volt, de az se sokáig, igaz ott a MS állította le a fejlesztést... -
freya
aktív tag
Mennyi egy csapat átképzése Linuxra? Mennyi a programok átírása linuxra?
Ezeken érdemesebb elgondolkozni. Mert ezeknek a költségeiből évtizedekig lehet fizetni a MS licenceket, ráadásul messze nem egy szar platformról van szó. Sőt, abban sem vagyok biztos hogy jobb létezik. Bár ehhez már én kicsi vagyok... -
freya
aktív tag
Jó lenne ha sokan megértenétek, hogy ez nem egy letöltöm/elkérem a havertól feltörve, új fikázni való OS ami szarabb meg lassabb meg ...
hanem ez egy kiforrott, nagyon hatékony és stabil SZERVER, NAGYVÁLLALATI OPERÁCIÓS RENDSZER, nem pedig a játékok is alig futnak rajt, mennyire szar meg minek kell neki ilyen erős gép, fikázni való dolog. Ami nem nektek való, abba minek belepofázni?
Akinek nem inge, ne vegye magára. Az se aki nem érti hogy mit keres a prohardveren egy ilyen hardware-független hír. Meg linuxosok se, talán megvan az oka annak hogy a döntő többség ezt az oprendszert választja.
Aktív témák
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest