Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sehol nem írtam neked semmi gyerekeset, de még olyat sem, amit leírtál.
A ''láttál már'' az Innovatek istenítésének szólt.
Tőled azt kérdeztem, volt-e vízhűtésed. És csak azért kérdeztem, mert nem tudom a választ. Szóval ha félreértesz, legalább kérdezz vissza, mielőtt gyerekesnek titulálsz.
Pláne azért furcsa ez tőled, mert soha semmi bajunk nem volt egymással... -
-
Ha ott összedobsz egy tök passzív rendszert, amit én már megtettem, drágábban jössz ki, és elhanyagolhatóan javul a teljesítményed. Nyugodtan csekkold le, én már megtettem.
Jó lenne, ha mindenki felfogná, ez itt passzív rendszer.
Az Innovatek XX-flow procihűtője jobb, mint a Zalmané, a többiben alig van különbség.
Amúgy nekik sincs normális NB hűtőjük SLI-re. Ordasinak legalább van bordája, ami aláfér. Nem félreérteni, nem vagyok Ordasi párti.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Zalman mindig későn jön ki az új technológiákkal, ne firtassuk, hogy miért. Itt van most ez a 9500-as procihűtő. Mindenki más már régen heatpipe-olt, Zalman kidobja egy év késéssel és nagyot üt vele. Ha lenne még asztali gépem, most tűkön ülnék, hogy szerezzek egyet.
Vízhűtés valahogy sosem izgatott, de ebben azért már egy ideje benne vannak. Volt ph!-s teszt is a víztornyukról nem is régen. Gondolom ez a chipset-hűtő csak kiegészítés ahhoz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest