Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
tisztában vagyok vele hogy passzív a tartály, de azon is van még mit kalapálni, azt meg rühellem amikor alapvető és logikus gondolatokat, öteleket nem visznek bele egy termékbe, majd inkább másfél év múlva egy következő verzióba.
két darab 12 centis venti 1200 rpm-en, ha a párnád nem a pc mellett van, nem hallod
de én most nem is a zalman tornyára gondoltam, hanem a belső finom alkatrészekre.
az aqua cuccai mellett a zalman dolgai egyszerűen őskövületek, ez a gyorsbilincses cuccuk meg maga a vicc. szóval az ára absz nem indokolt.
de tény hogy nagyon csini egy ilyen torony. azt mondjuk nem tudom hova férne nálam, inkább egy készre épített nagytorony az auqától mindennel kompletten, ott legalább látom, hogy mire adok ki egy rakat pénzt -
HERR Z
veterán
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
Innovának is van passzív radiátorja, ha ahoz hozzáveszi a blokkokat akkor lehet árban fölötte lesz a Zalmannak de tudásra is...
Amúgy meg lehet csináltatni 20-25k-ért olyan radiátort ami garantáltan elvisz bármit passzívan..ahoz meg akár Hunfrost blokkok...és hopp 50k-ból megvan minden..vagy még annnyi se kell
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Medion notebook. jó nemjó? ki gyártja?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- League of Legends
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest