- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
tisztában vagyok vele hogy passzív a tartály, de azon is van még mit kalapálni, azt meg rühellem amikor alapvető és logikus gondolatokat, öteleket nem visznek bele egy termékbe, majd inkább másfél év múlva egy következő verzióba.
két darab 12 centis venti 1200 rpm-en, ha a párnád nem a pc mellett van, nem hallod
de én most nem is a zalman tornyára gondoltam, hanem a belső finom alkatrészekre.
az aqua cuccai mellett a zalman dolgai egyszerűen őskövületek, ez a gyorsbilincses cuccuk meg maga a vicc. szóval az ára absz nem indokolt.
de tény hogy nagyon csini egy ilyen torony. azt mondjuk nem tudom hova férne nálam, inkább egy készre épített nagytorony az auqától mindennel kompletten, ott legalább látom, hogy mire adok ki egy rakat pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest