Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz moonman #82 üzenetére

''a moderátor úr pedig látom megint hozza a formáját, nem azt hurrogjuk le, aki bezuhan flémelni, hanem aki megmagyarázza neki, hogy talán nem kéne. hiába, a szív hazahúz.''
    A megjegyzésed megalapozatlan és - ami nagyobb baj, mert bárki tévedhet, de ez utóbbi csak szándékosan követhető el - rosszindulatú.

Nem az ellen szólaltam fel, hogy valaki megmagyarázza, hogy nem kellene flame-elni, hanem a trágár és indokolatlanul durva stílus ellen. Mellesleg, mint az az #51-es hozzászólásból kiderül, VladimirR legalább részben - azért fogalmazok így, mert nem akarok a szájába adni semmit - elfogadta a mondanivalóm jogosságát.
    Felhívom a figyelmed továbbá a Vista DVD lejátszásával kapcsolatos topicra, ahol nemrég óriási nagytakarítást végeztem, és éppen a Microsoft ellenes társaságot hordtam le igen keményen. Ennyit a ''haza húzó szívről''.

Nem az első alkalom ez, amikor az általam végzett moderátori munka elfogulatlanságát kérdőjelezed meg. A véleményemmel, amelyet én is éppúgy nem hallgatok el, ahogyan mások sem, lehet vitatkozni, azt lehet bírálni természetesen. De nagyon határozottan megkérlek arra, hogy ne keverd össze a szakmai vagy magán véleményemet a moderátorként végzett intézkedéseimmel. Ha úgy gondolod, hogy moderátorként ténylegesen hibát követtem el, azt jelezd a megfelelő formában (akár nekem, akár pl. a Jogos moderálás topicban), indoklással egybekötve, és megvizsgáljuk az ügyet. Ha ezt nem teszed, akkor viszont tartózkodj az ilyesmire vonatkozó rosszindulatú poénoktól és epés megjegyzésektől. Ezt mint moderátor kérem.

Új hozzászólás Aktív témák