Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldeszű
tag
Nos öntsünk tiszta vizet ebbe az eizóba>> [link]
A moncsiban samsung S-PVA panel van (ua, mint a samu 214T-ben, vagy a VS VP2130b-ben). A legfőbb erénye, amit az ismertetője is kidomborít, hogy a gyors videók megjelenítésére és vágására is alkalmas... Viszont kevésbé arra, amire a sokkal drágább (bruttó 350 eFt-os) AS-IPS paneles, de lassú (30 ms) válaszidejű L997-es típus, azaz természethű szín- és szürkeárnyalat megjelenítésére. -
putti
aktív tag
Érdemes lenne ilyet venni? Már úgyértem azonos kategóriában van ilyen jó vagy jobb ami ennyibe kerül? Az eizo oldalán néztem,szép kis darab,felkeltette az érdeklődésemet.
Tudna valaki segiteni 21''-ban milyet érdemes venni?(mert ez már sok pénz és nem nagyon akarok mellényúlni)
A kiskerarak.hu-n néztem már, de ott egyik szaküzletben sem lehet még kapni.
Thx!
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
lesz vagy 300k...de vagy ha nem is annyi, de 250 biztosan...

-
Dassler
őstag
Ez a nagyobbik szimpi darab. Csak már megint nyálcsori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest