- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldeszű
tag
Nos öntsünk tiszta vizet ebbe az eizóba>> [link]
A moncsiban samsung S-PVA panel van (ua, mint a samu 214T-ben, vagy a VS VP2130b-ben). A legfőbb erénye, amit az ismertetője is kidomborít, hogy a gyors videók megjelenítésére és vágására is alkalmas... Viszont kevésbé arra, amire a sokkal drágább (bruttó 350 eFt-os) AS-IPS paneles, de lassú (30 ms) válaszidejű L997-es típus, azaz természethű szín- és szürkeárnyalat megjelenítésére. -
putti
aktív tag
Érdemes lenne ilyet venni? Már úgyértem azonos kategóriában van ilyen jó vagy jobb ami ennyibe kerül? Az eizo oldalán néztem,szép kis darab,felkeltette az érdeklődésemet.
Tudna valaki segiteni 21''-ban milyet érdemes venni?(mert ez már sok pénz és nem nagyon akarok mellényúlni)
A kiskerarak.hu-n néztem már, de ott egyik szaküzletben sem lehet még kapni.
Thx!
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
lesz vagy 300k...de vagy ha nem is annyi, de 250 biztosan...
-
Dassler
őstag
Ez a nagyobbik szimpi darab. Csak már megint nyálcsori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest