Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem igenis számít minden milliméter főleg akkor, ha egy olyan architektúráról van szó mint a 128 bites memvezérlős 6600GT, ami ugye gyakran kifogy a memóriából. Ilyenkor a sávszélesség mellett a késleltetés is játszik szerintem. Ha szerinted nem, akkor lécci nindokold meg konkrétabban. A memória crossbar vagy valamelyik belső cache eszi meg a késleltetést? Vagy olyan hosszú burst olvasások vannak (ezt mondjuk kétlem)?
-
Rover623
félisten
Az okfejtesed rovid es egyszeruen hangzik igy sokak el is hiszik, csak a realitas az, hogy az elmeleted alapjan a rendszermemorianal is lenyegtelen az idozites, mivel a DDR2 memoriak sebessege es idozitesi osszevethetok a GDDR3 megfelelo parametereivel...
Márpedig ez nem így van...
-
rudi
nagyúr
Nekem még Radeon 8500-asoknál egész komoly eltérések jöttek ki azonos órajelen eltérő bios verziókkal és 9550-esnél is előkerült +5%, pedig nem sokat játszottam a beállításokkal. Annyit csináltam, hogy a gyári BIOS időzítéseit beállítottam a RAM-om gyártó oldalán található értékekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest