Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
üzenetére
Hmmm... Az igaz, hogy sok kivetnivaló van szövegértelmezésemben (ezt már több fórumban is jeleztem, sorry)
. De, azért amit írtál is egy ''kissé'' hamiskás! EGY LED kifelyezés SEM íródott abban a hozzászólásban, mégha esettleg hajlamos is az ember arra asszociálni. Nem is beszélve arról, hogy ez csak a hozzászólása eleje, utánna már a sebességére utal (''ilyen hűdegyors ramok''). Természetessen, NEM személye ellen van kifogásom, hanem pontosítani kellene a szövegén, mert ha én PONT ezeket a ramokat akarnám megvenni, akkor bizony szégyelleném beírni ide, pedig ugye igenis VAN alapja ezeknek is. Csak kinek mi, ugye? Adjuk meg a választási lehetősséget azoknak, akik ilyet akarnak (és ezért NE szóljuk le Őket), az, hogy Tégedet, vagy mást esettleg egyáltalán nem hoz lázba, az egyéni szocpol.
Hiszen, elképzelhető, hogy esettleg hasonló sebességü ramokat ugyan ilyen árban kapni, vagy az is lehetséges, hogy éppenséggel CSAK ezeket tudja beszerezni. Mivel, hiába vannak az üzleteknek árlistájuk, mint MINDENKI tudja, az az esetek 99%-ban fabatkát SEM ér!
Illetve, én sem kitörő örömömben vettem 2x1 giga Mushkin ramokat (mivel az alaplapomban ezek mennek TUTIRA)! Igaz, ez speciel nem világít, de ettől még nem érzem se többnek, se kevesebbnek magamat másokhoz viszonyítva, és ráadásul számomra nem volt baromság.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De, azért amit írtál is egy ''kissé'' hamiskás! EGY LED kifelyezés SEM íródott abban a hozzászólásban, mégha esettleg hajlamos is az ember arra asszociálni. Nem is beszélve arról, hogy ez csak a hozzászólása eleje, utánna már a sebességére utal (''ilyen hűdegyors ramok''). Természetessen, NEM személye ellen van kifogásom, hanem pontosítani kellene a szövegén, mert ha én PONT ezeket a ramokat akarnám megvenni, akkor bizony szégyelleném beírni ide, pedig ugye igenis VAN alapja ezeknek is. Csak kinek mi, ugye? Adjuk meg a választási lehetősséget azoknak, akik ilyet akarnak (és ezért NE szóljuk le Őket), az, hogy Tégedet, vagy mást esettleg egyáltalán nem hoz lázba, az egyéni szocpol.