Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
tikomio
csendes tag
hát az igazság az, hogy nem tudom milyen alaplapot nyertem, de valami überkirály lehet, mert a fiúk így csináltak, hogy: hűűűűűű, haaa, mutiii, meg ilyenek. én meg álltam a szépen csillogó dobozom mellett és úgy vigyorogtam mint aki tudja mit nyert. :)) de nagyon jól jött, mert most szeretnék új gépet, ami természetesen a satan segítségével jön létre! hát ha ez a pasi nincs.....:))
egyébként nagy felháborodás volt hogy egy lány nyerte, de amikor látták hogy örülök akkor mindenki velem örült. :)) :)) :)) :))
az egeres gépben nagyon sajnáltam a kis fehér foltost, de megnyugodtam, hogy saját akaratábol jött a versenyre, sőt könyörgött hogy ott lehessen! :))
Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest