- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
szemembe ment valami, vagy én ezt már láttam?!
-
erdoke
titán
válasz
yakuza.tora #42 üzenetére
Nem egy kalap alá helyezendő a két eset. Az OCZ nagy valószínűséggel kemény pénzt fizet a gyártásért a Scythe-nak, míg a Primecooler csak azért fogadott mérnököt, hogy a jogásznak elmagyarázza, milyen változtatás kell ahhoz, hogy a Zalman ne perelhessen.
Mivel ez egy kiemelkedően jó hűtő, nem tartom méltatlannak sem a Scythe, sem az OCZ névhez. Ha mindkettőnek előnyös az együttműködés, és a vásárló sem jár rosszul, akkor számomra nem problémás a dolog, ellentétben pl. az A4Tech rusnya egerének átmatricázásával, amiért nem lenne szabad több pénzt kérni OCZ név alatt.
Majd nézzétek meg a mai hírek között valószínűleg feltűnő új, hőcsöves hűtéssel ellátott memóriájukat.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
macilaci78 #51 üzenetére
Bakkkeeer, tééééényleg. Már adom is el az infinitym és veszem az ocz-t.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
yakuza.tora #42 üzenetére
Khm!
Scythe - OCZ, a helyes sorrend, mert ugye ez nem a tyúk és a tojás tipikus esete, itt azé' lehet tudni, hogy mellik vót előbb.
(bocs a kötekedésért, de Nyinnyám van...)
-
mcwolf79
veterán
Dettó Scythe Ninja
-
szélerőmű
tag
Scythe Ninja Titan Amanda útját járja (matricázott Titan hűtők: Ultra Products - Chilltec, Vigor Gaming - Monsoon II Lite, eltérés mínusz 1 venti).
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Remington #37 üzenetére
miert lenne mas?De akkor a zalman is szar,mert o is ''koppintja'' a tapjai belet,es meg sorolhatnam a tobbi gyartot,akik csak a nevuket adjak 1 adott termekhez.De ezt nem kell azert elitelni nekunk csak jo ha a jo cuccokat mas is kiadja nem?Talan valamivel olcsobb lesz.
-
törölt tag
-
A`rpi
addikt
Hát ahogy +láttam 1ből magamban (ninja)-ra gondoltam amúgy Scythe - Ninja boldog tulajdonosa vagyok és maximálisan +vagyok vele elégedve
Kíváncsi vagyok hogy az ''új találmány'' hatékonyabb lessz e testvérénél, és persze az árra is kíváncsi vagyok
Egyébként az OCZ tudja hogy mit csinál ha nem lenne rá kereslet akkor nem csinálná és ezt badarságnak tartom hogy azért fog tönkremenni az OCZ mert még 1,2 helyen próbálgatja a szárnyit attól még hogy pl:csinál 1 roxx ul ''koppintott'' cuccot attól még valamiben lehet világelsők között és az szerintem senkit nem érdekel hogy valamit lekoppintott.. (nem szép dolog mások ötletét le koppni ) attól még a ramok ''címkézésében'' nem roxx eredményeket ért el...
Ez az én egyéni véleményem kész. Aki Memóriát akar venni és csak ez az 1 ok hogy a gyártó próbálkozik még mésik dolgokkal is és azért nem választja ezt a gyátót az +is érdemli... Ha nem tetszik a terméke nem veszi meg... -
yakuza.tora
addikt
Szánalmas!
lásd:
OCZ - Schyte
Primecooler - Zalman -
jerry311
nagyúr
Egye fene! Az a ninjának 23 a vindicatornak 21 bordája van. Ami 9%-kal nagyobb rést jelent, azonos méreteket feltételezve. Szvsz ez nem fog látszódni egyetlen tesztben sem.
Meglátjuk, hogy sikerült az OCZ-nek a többi hőtechnikai kérdést megoldania:
- hőcsövek és talp érintkezése
- hőcsövek és bordák érintkezése
- hőcső tervezett hőmérséklete
- nameg persze a talp simasága és síksága....
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
Ők is tudnak Ninjat gyártani, gratulálok
-
vidobali
aktív tag
Nekem is a Scythe ninja jutott egybQl az eszembe róla
-
törölt tag
OCZ Ninja.
Hádzsimeeeeeeeeee. A jót nem szégyen ellponi
Nem bírnak gondolkodni az OCZ-nél (vagy nem akarnak) úgy látszik gond van a mérnökök memóriáival
Egyszerübb kis módosítással egy bevált terméket saját márkaként gyártani, mint kitalálni egy új hasonlóan jó terméket. Itt pl. a másolat egy valóban király hűtő. Csak gondolom a mintapéldánynál sokkal drágább a név miatt (bár a Scythe név is kaszál)
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
Remington #24 üzenetére
Tehát, ha mondjuk a memoria piacon befuccsol az OCZ, akkor degeljen meg inkább, minthogy valami úton-módon, de életben tartsa magát (legalábbis megpróbálja)?
Még ha itt nem is erről van szó, de a logikád szerintem így ilyen megfogalmazásban helytelen!
Nekem speciel egy nagy gondom van vele (most az ár ugye ismerettlen), mégpedig azt hiányolom, hogy semmi jelzése nincsen, hogy ez OCZ! Legalább a venti közepére raktak volna egy matt cicát!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nagyon jó az OCZ!!! Memóriákban... Másba csak koppintani tudnak!
-
twollah
nagyúr
Kerdes az, hogy mennyire birjak az AM2es pockok a huto sulyat.
-
jerry311
nagyúr
válasz
venember83 #25 üzenetére
Hááát én sem igazán értem miért pont neked
Monjuk: csak. -
Remington
őstag
-
pjani
tag
12 centis venti egy procihűtőre...
-
jerry311
nagyúr
válasz
venember83 #15 üzenetére
Összehasonlításképpen...
Scythe - Ninja
OCZ - Vindicator -
Ste
addikt
Tiszta Scythe Ninja koppintás
-
Remington
őstag
szánalmas ez az ocz...inkább maradnának a memóriáknál..ezzel csak elveszítik a régi vásárlóikat..én legalábbis ezek után nem szívesen vennék már ocz memóriát se
-
shteer
titán
a végső szót akkor is az ár mondja ki - bár ahogy OCZékat ismerem...
-
waverider
senior tag
ninja deja vu - hiba a mátrixban
-
jerry311
nagyúr
válasz
venember83 #9 üzenetére
Ja, ninja, nem infinity.
De még a venti felfogatása is ugyanaz. [link]
Csak az aluminium bordák mintája más... -
Ősember
őstag
komolyan egyikötöknek sem esik le, hogy ez nem thermalright és nem is infinity meg nem is arctic cooling hanem ninja utánzat?
-
venember83
nagyúr
Esetleg Thermalright? Csak kerdezem...
Pech, ventifelfogatas miatt gondoltam, de utananeztem, semmi koze a Thermalrighthoz.
Ott a pont whitehand-nél es Ősembernél, ninja utanzat, lenyegi kulonbseg csak a venti felfogatasaban van.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
bolondember #3 üzenetére
indul, kiindul, kiindulva
-
jerry311
nagyúr
Lehet AC licensz...
Olyasmi mint a Scythe infinity kicsiben... -
erdoke
titán
Ha nincs valami tompító gumicsík a venti alján, akkor ez a drótkeretes felfogatás borzalmasan rezonálhat.
Majd ha lesz összevethető teszt, lehet korrekt véleményt mondani. -
bolondember
MODERÁTOR
valahonnan nagyon ismerős ez a hűtő... Csak nem ugrik be honnan! (pláne kiindulva az új patkányukból...)
szerk: hejessírás
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
Arctic Cooling licensz?
-
Loretto
veterán
Milyen nehéz lehet? Nagyon nyomulnak OCZ-ék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest