Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Ja, hogy a StarOffice-ban benne van! Akkor gyorsan NE hasonlítsuk össze vele, mert még a végén fair lenne...
A Staroffice tudtommal fizetős. Azok az érvek, amik az Openoffice ingyenessége mellett szóltak, nem igazak a Startoffice esetében, mivel nem egészen ugyanarról a szoftverről van szó.
Egyébként pedig az otthoni felhasználók, meg a mikrocégek tojnak a TCO-ra, meg a fejlett csoportmunkára, és jogosan. -
faster
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
De, én gyártom az MS Világuralom 9.0-át.

-
faster
nagyúr
Attol, hogy Petofi Sandor kolteszete kozkincs (mivel lejart a copyright) rosszabb a vilagnak?
Nem azt mondtam, hogy ez nem jó, hanem azt, hogy nem mindenki dolgozhat ingyen. A szabad szoftver alapja az ingyenesség, pénzt max. a supportért kérhetsz el, ezt viszont nagyon kevesen tehetik meg. Szép dolog az önzetlenség, de az egy dolog, meg a pénz, az egy másik. Ismerősnek én is teszek szívességet, de ezt már végképp nem értem, hogy jön ide. Termékről van szó, nem ismerősnek nyújtott (ki)segítésről.
Nem lesz minden szoftver szabad.
A szabad szoftver inkább azt a célt szolgálhatja jól, hogy a bebetonozott monopóliumokat egy kis változásra bírja rá, és az alapmércét emeli egyre magasabbra, így egy cég nem kérhet el ugyanannyi tudásért 10-20 éven át ugyanannyi pénzt, és nem olyan könnyen kényszerítheti a felhasználókat fölösleges update ciklusokra. -
faster
nagyúr
Almat a naranccsal hasonlit ez a topik, meg a radiomusor: ez a baj.
Miért ne lehetne összehasonlítani? Irodai programcsomag mindkettő. Nyugodtan ki lehetne táblázatba gyűjteni az előnyös/hátrányos tulajdonságait mindkettőnek a magán/kisvállalati/nagyvállalati végfelhasználó szempontjából, aztán mindenki döntsön, melyik felel meg neki jobban. Az üzletpolitikai, filozófiai, közgazdasági részét meg meghagyni valaki másnak. -
faster
nagyúr
A szabad szoftver alapelve: legyen kozkincs minden.
Ezért sem lehet minden szoftver szabad. Én sem dolgozok ingyen. Sőt, a boltban a kaját sem kapom meg ingyen, még akkor sem, ha szabad szoftveren dolgoznék. Ugyanúgy helye van a fizetős szoftvereknek is a piacon, mint a szabad szoftvernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi