Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ööö... na figyu komám, a maga idejében a hercules terminator nevű kártyája (asszem így hívták) ütött mindent, ami mozgott. kis cég, de nem ma kezdték az ipart. leginkább a soyohoz tudnám hasonlítani. itthon azt sem tudják, mi a franc az, a nagykereskedő egyszerűen nem hajlandó behozni az országba ilyet, de pl. amerikában a 2. legkedveltebb alaplapot a soyo gyártja. én mindenesetre sajnálom, hogy megszűntetik a videokártyagyártó részleget... :(((
-
Vitus
őstag
Én nem értek veled egyet. A hercules kártyái mindig gyorsabbak voltak a referenciáknál és más gyártok kártyájánál is (ahogy a cikkben is áll). Hogy neked volt egy tök low end kártyád és az nem nyújtott többet az átlagnál az egy dolog (szerintem nem is ő gyártotta hanem csak csomagolta mint sok más cég is a low end kártyáit). És ha jól emlékszem akkor a 3dmark 2003 rekordot is egy hercules kártyával csinálták amiben a referenciához képest majdnem 60% tartalék volt még ez sem véletlen (még ha 10 percig bírta is csak amit nem hiszek). Szerintem jó minőség, megbízhatóság és körítés volt hozzá, de saajnos mindez iszonyatos áron.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi