Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ööö... na figyu komám, a maga idejében a hercules terminator nevű kártyája (asszem így hívták) ütött mindent, ami mozgott. kis cég, de nem ma kezdték az ipart. leginkább a soyohoz tudnám hasonlítani. itthon azt sem tudják, mi a franc az, a nagykereskedő egyszerűen nem hajlandó behozni az országba ilyet, de pl. amerikában a 2. legkedveltebb alaplapot a soyo gyártja. én mindenesetre sajnálom, hogy megszűntetik a videokártyagyártó részleget... :(((
-
Vitus
őstag
Én nem értek veled egyet. A hercules kártyái mindig gyorsabbak voltak a referenciáknál és más gyártok kártyájánál is (ahogy a cikkben is áll). Hogy neked volt egy tök low end kártyád és az nem nyújtott többet az átlagnál az egy dolog (szerintem nem is ő gyártotta hanem csak csomagolta mint sok más cég is a low end kártyáit). És ha jól emlékszem akkor a 3dmark 2003 rekordot is egy hercules kártyával csinálták amiben a referenciához képest majdnem 60% tartalék volt még ez sem véletlen (még ha 10 percig bírta is csak amit nem hiszek). Szerintem jó minőség, megbízhatóság és körítés volt hozzá, de saajnos mindez iszonyatos áron.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest