Hirdetés
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Hat, a bedobta a torolkozot helyett talan kifejezobb az, hogy a Creative jol tonkretette.
Egyebkent lehet, hogy egy Audigyt kellene venni, mert eddig mindem hangkartyam gyartojat tonkretette a Creative, lehet, h. most is bejonne :)
Egyebkent a szepnevu (es nemileg on-topic) Hercules Gamesurround Fortissimo III 7.1 sem rossz, az erositett fulhallgato-kimenet pl kifejezetten tetszett rajta, amikor visszatettem utana az MX 300-at, az kifejezetten halknak tunt. -
Vitus
őstag
Ja a Terminator volt a Tseng ET6000-el szerelt karesz, nagyon alázott abban az időben. Nekem egy Hercules Thriller 3D 8Mb-os kártyám volt amin egy Rendition Verite 2200 dolgozott. A megvétele után még 2 évvel is voltak hozzá minden féle driver modok és nagyon ütött a cucc.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Őskoczka
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest