Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez már más kérdés, én csak az megemlítettem ezt a fogalmat.
Persze, hogy van. Ha beleszalad egy akkora autóbalesetbe, mint én, amiből fél év alatt sikerült úgy-ahogy kilábalni, már meg is szívta a sztorit az EVA-s. Hacsak nem fizet maga után óriási TB-t, stb. A nyugdíj is ilyen kérdés, de azt is lehet többet befizetni. De senki sem így tesz. Viszont alkalmazottak közül is sok, aki nem annyira van bejelentve, amennyit keres. Ez a kis országunk ma.
Ügynökország? Bah, kicsit eltúlzod a dolgot. -
Koszos, mocskos, kátyus, lerobbant, büdös, stb. Leetne sorolni. Elnézést mindenkitől, de egy soproninak mégis az, annak meg pláne, aki Bécsben is dolgozott már. Jelenlegi adatok szerint Ausztria már benne van az első 10 országban életszínvonalban, el lehet képzelni a különbséget. De egy soproninak amúgy sem fekszik Pest. Kicsi város, de legalább rendben van külalakilag.
Nem támadtam ezzel senkit, legkevésbé a polgárok tehetnek róla, hogy ilyen a fővárosunk. -
EZ baromira elrugaszkodott a valóságtól. Szerintem ennél sokkal rosszabb a valóság. Én pont elérem ezt a 226-os átlagot, és szerintem ez jónak mondható. Igaz, én vidéken dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Arc Raiders
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple Watch
- Synology NAS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest