Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lls
tag
Ha ez így megy tovább nVidia-s leszek

Asus V9999 ULTRA Delux
-
h3lls
tag
Na de tényleg... mondja már meg valaki hol lehet benne tuningolni
A súgójában elvileg úgy van (ha jól láttam) hogy lennie kéne egy performance menünek de én ilyennek még a szagát se éreztem. Vagy kell hozzá vmi buhera? De nem hinném.. mondom bent van a súgóban overdrive címszó alatt. Pedig jól jönne, eddig csak hüle progikka húztam.
Tényleg esetleg vki belinkelné ha volt róla szó Sapphire 9700 PRO tuningolásáról, vagy http nekem mind1,csak 9700hoz találtam itt (rossz a szemem
köcc 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A súgójában elvileg úgy van (ha jól láttam) hogy lennie kéne egy performance menünek de én ilyennek még a szagát se éreztem. Vagy kell hozzá vmi buhera? De nem hinném.. mondom bent van a súgóban overdrive címszó alatt. Pedig jól jönne, eddig csak hüle progikka húztam.
köcc