Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lls
tag
Na de tényleg... mondja már meg valaki hol lehet benne tuningolni
A súgójában elvileg úgy van (ha jól láttam) hogy lennie kéne egy performance menünek de én ilyennek még a szagát se éreztem. Vagy kell hozzá vmi buhera? De nem hinném.. mondom bent van a súgóban overdrive címszó alatt. Pedig jól jönne, eddig csak hüle progikka húztam.
Tényleg esetleg vki belinkelné ha volt róla szó Sapphire 9700 PRO tuningolásáról, vagy http nekem mind1,csak 9700hoz találtam itt (rossz a szemem
köcc 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A súgójában elvileg úgy van (ha jól láttam) hogy lennie kéne egy performance menünek de én ilyennek még a szagát se éreztem. Vagy kell hozzá vmi buhera? De nem hinném.. mondom bent van a súgóban overdrive címszó alatt. Pedig jól jönne, eddig csak hüle progikka húztam.
köcc