Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trayton
csendes tag
Én is utána olvastam ennek a háznak és ilyet is szeretnék vásárolni a cirka 10 éves alu midi házam után. Bár drága tényleg, de az ára nem különösebben zavar, mert a másik alternatíva, a Lian Li-k sem olcsóbbak. Azt mondjuk nevetségesnek tartom, hogy az itthoni disztribútor 38e nettóért(!) adja a fekete P180B-t. Well, that's Hungary...
Szóval ami miatt viszont írok, hogy a silentpcreview-n olvastam több P180B ház vásárlójától is, hogy már február óta a 182-esek vannak a 180B-s dobozokban is! Pontosabban fogalmazva, a belseje már a módosított P182-é, viszont a színe maradt kívülről a régi, fekete. (Mivel ugye a P182 kicsit szürkésebb árnyalatú, ún. gun metal black.)
Azt viszont sajnos nem tudom, hogy nálunk itthon vagy Európában ugyanez-e a szituáció ha valaki P180B-t vásárol
Pixmania-tól nem vett valaki P180B-t mostanában?
A házválasztásról meg annyit, hogy valóban elég szubjektív dolog. Az én véleményen, hogy az itthon kapható házak 80-, ha nem 90 százaléka írtó gagyi mind minőségben, de főleg esztétikailag. Az emberek pedig valóban sajnálják a pénzt egy igazi, jó házra. Pedig ez az a komponens amit minden nap látsz és a legtöbbet fog veled maradni, nem úgy, mint a belseje...
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pixmania-tól nem vett valaki P180B-t mostanában?
Most már csak legyen elég hosszú kábel.![[kép] [kép]](http://www.antec.com/images/400/p182_s.jpg)
beszólásod jogos, a ház nem hulladék. fejemre hamu.