- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Nos? :)
-
fLeSs
nagyúr
Bobmaster hamarosan ideadja nekem ezt az alaplapot tesztelésre, igaz Bobmaster? :)
-
LordX
veterán
Egy K7S5A lapom volt, és még gondolom párezer más usernek is itt a fórumon, ugye SiS 735-ös chipsettel, soha, semmi baj sem instabilitásban, sem fícsörre, sem sebességre nem volt vele bajom..
Még az előtt volt talán, amit lehetett szidni.. -
ftc
nagyúr
Nekem csak az elrendezés nem tetszik.
-
Docci
senior tag
Szép és fullos alaplap egész jo áron.
-
Alvin_ti4200
félisten
Az IDE vezérlőről nem tudok semmit, de alapjáratok hozza, sőt néhol meg is veri a K8T800-as lapokat, van benne (elvileg) fix PCI/AGP és minimális tuningot is támogat, feszemelés nincs benne. Szóval nem egy tuning chipkészlet, de mivel én úgyis alapfeszen használok minden procit, így régebben megfordult a fejemben egy Asrock K8S8X, de azóta - mivel beszerezhetetlen kvázi - megvettem a mostanit.
-
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1 üzenetére
Annyira jo az a chipset vagy csak az olcsosaga miatt terjedt el?
A SiS chipseteket eddig mindenki ugy szidta mint a bokrot. -
Alvin_ti4200
félisten
Végre. Eddig is tetszettek a SiS755-ös chipset-tel szerelt lapok, csak sajna egyik nagyobb gyártó sem épített köré lapot, csak az ECS meg az Asrock.
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest