Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
piqla
őstag
Kar, hogy itthonra nem hozzak be ezeket, inkabb vennem meg kicsit dragabban, mint rendelnem Hong Kongbol
-
Daweee
őstag
i-Phone 5.1 hangrendszerrel!
Egyébként meg nem tudom miért akkora szám a gémboy/nintendo szimu...emulátor, én is szoktam super mariózni mobilon -
Dare2Live
félisten
inkább az uj nokiakat látnám mint az új klonokat...
-
Ricardo
titán
Mi ez a hangszóró dömping? A másolatok sajátja ez a jelenség, mintha ez bármit is javítana rajta.
-
bwoay
nagyúr
emulátor. azzal rendelkezik, nem szimulátorral
legalábbis remélem.
-
Nightmare
senior tag
Mindenki meg van őrülve az iphone-tól? Vagy csak engem nem érdekel annyira? Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple termékének vonalait rengeteg modell kölcsönvette már, de ez szinte tökéletes másolat.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest