- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Uncool Ben #7 üzenetére
''A kutatások eredményei legkorábban 2005-ben jelenhetnek meg a termékekben.'' -> szerintem ez nem azt jelenti, hogy leveszem a polcról.
-
e-biza
őstag
az AMD nem csinál véletlenül nagyon hires hálokártyát más néven futtatva? legalábbis én úgy tudtam, hogy valamelyik neves hálokártyát is ök csinálják.
-
-
Tiggr
tag
Az én Spectrumomon még nem volt nanocső, csak Interface1, meg Microdrive (Akkoriban, '87-ben! Ha ezt az IBM tudná!) :))
Na jó, komolyra fordítva: Más dolog, hogy valaki már csinált nanocsövet és megint más azt tömeggyártásba kerülő termékben alkalmazni. Amúgy szerintem a Spektrum nincs minden téren 5-6 évet lemaradva. -
Male
nagyúr
A nanocső nem éppen egy új dolog. Az IBM már jópár évvel ezelőtt csinált ilyet. Már a Spektrumon is volt róla egy film, ahol az IBM-esek mutogatták -> márpedig a Spektrum átlagban 5-6 év lemaradásban van.
-
arn
félisten
inkabb a hammert kellene fejleszteni man... utana johet a tobbi. hol a kalapacsom? :0
-
simonzé
addikt
Kedves Áemdé!
Lécci tanályál má fel olyan flesmemóriát, ami nem kerül 27csilliárdba, és beleillik a digitális fénygépedzőmbe.
Tesékmán egy kicsit ezen is dógozni.
Köszönöm.
Pisti
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam topic
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged