Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
strike-force
üzenetére
Ismét nagyon szép eredmények születtek! Csak attól félek, hogy valaki beleköp a levesbe (pl. Intel).
-
engusz
veterán
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Az jó, mert csak lejjebb fog menni!

-
-
engusz
veterán
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Khmm...
-
engusz
veterán
válasz
PH! daemon
üzenetére
''Prescott mag lesz egy tokban.''
De akkor nagyon át kell dolgozniuk az egészet. (A hőtermelés végett.) De gondolom, hogy a kozmetikázás mellett jóval alacsonyabb órjelen fognak üzemelni. Szóval, majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Jó lenne egy pontos és megbízható roadmap tőlük. -
engusz
veterán
Bővebben: link - Ebben a cikkben van egy-két érdekes dolog.
Kisker bruttó ~40e Ft körül láttam Pentium M 715-t (1500 MHz, 2 MB cache). A 755-ös (2000 MHz, 2 MB cache) majdnem 100e Ft-tal drágább. Elgondolkodtam egy ilyesmi alaplapon és egy 715-ös P-M-en. Főleg, hogy végignéztem a fent említett cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)