Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
PH! daemon
üzenetére
''Prescott mag lesz egy tokban.''
De akkor nagyon át kell dolgozniuk az egészet. (A hőtermelés végett.) De gondolom, hogy a kozmetikázás mellett jóval alacsonyabb órjelen fognak üzemelni. Szóval, majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Jó lenne egy pontos és megbízható roadmap tőlük. -
rudi
nagyúr
válasz
PH! daemon
üzenetére
Megnézem majd a topicot, de szerintem nem célravezető két 80-100 W környékén fogyasztó magot egyberakni és az Intel bejelentette, hogy leáll ezzel az MHz hajhász HyperTransport módszerrel. Ezért is kellett a CPU-k átszámozása, hogy a júzerek ne lássák majd, hogy biza az új procik ''lassabbak''.
-
tocsa
senior tag
válasz
PH! daemon
üzenetére
Áhhhh, most nézem a fent írt 1.4 GHz 10W-os procit, a core fesz 0.956V-1.052V.és a tokozás H-PBGA, tehát ez LW, ilyet nem rakok ebbe a lapba

Nameg az életben nem talál az ember.
10 W! Pedig milyen szép lenne!
Akkor ha az 1.5GHz-es SL7GL, akkor pont jó. Az isteni lenne.
[Szerkesztve] -
tocsa
senior tag
válasz
PH! daemon
üzenetére
Oké, az ULV procikat én is tudom, de az megintcsak megfizethetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő