Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hát ez a cucc az ami nem mindegy! Ha akarom hal, ha akarom megy mint állat! Egy ideje (Mod-tech 3) én is szemezgettem az Antec Aria dobozzal, amit Raymond korábban linket és most már tudom is mi kell bele
Ha megy mellé egy 6600GT akkor még annyira hűdedrága sem lesz.
Szerintem éppen ez a félelmetes az Intel mostani állásában, hogy elvileg ezek a mobil magok lesznek a következő generációs procik, legfeljebb ketten egy tokozásban. Nem féltem én az AMD-t, de ha ezek a huszonpár wattos procik szólóban celeronként és párosával (ki tudja talán négyesével is...) egy tokozásban P-akármennyiként bejönnek a piacra akkor... Ehh mégsem veszek tavasszal A64et...!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest