Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel csak az a baj, hogyha cseréled a lapot, akkor tuner nélkül maradsz...
Egy tévétuner kártya sokkal-sokkal időállóbb mint egy alaplap! Manapság egy alaplap, főleg egy P4-es fél-egy év alatt elavul, hála az Intelnek, akinek az a politikája, új procihoz, új lapot...
Nekem már vagy 7 éve megvan a PCTV-m (amikor vettem, akkor még MIRO volt...), ha jól számolom most a 15. alaplapom van alatta. Múltkor az ATI Tvtuner teszt első sorai olvastán azt hittem végre lesz mire lecserélni, de aztán végig olvasva, kiderült, hogy még mindig marad
Majd ha összehoznak egy normális működő szoftvert az ATIék... vagyha a Pinnacle ad ki egy új Theater 550-es PCTV-t 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Majd ha összehoznak egy normális működő szoftvert az ATIék... vagyha a Pinnacle ad ki egy új Theater 550-es PCTV-t