- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Aktív témák
-
guest
veterán
nekem sehol semmi bajom sincs az uj catalyst el, a kartya is gyorsult, a jatekok nem bugoznak...
-
Satan-Claus
senior tag
Remélem ez a nagy ATI dömping végre együtt jár majd egy igazán minőségi driver kiadásával is, mivel ezen a ponton még adósak a fiúk.Én eddig szinte mindet kipróbáltam a 8500-ösömmel karöltve,és ez az új 9039-es nem is tűnik rossznak, de még mindig nem az igazi...Talán a következő.
-
McJames
senior tag
Ha megnézed a hírforrás linkjét, akkor olvashatod, hogy az ATi a jövő héten fogja bejelenteni hivatalosan az árcsökkenést.
Tehát ma még a ''pórnépek nem tudhassák...'' :)
A kiszivárogtatás lényege - gondolom -, hogy addig se vegyél másik gyártótól VGA-kártyát, meg az hogy most már aztán nagyon közel van az új cuccok piacra kerülésének időpontja... :). -
guest
veterán
Na jó jó, de mennyivel csökkentek az árak?
-
BobMaster
senior tag
Azért majd eltart egy kis ideig, amig ideérnek az első szállítmányok és a raktárakból kifogynak a régi beszerzésű készletek. Augusztus közepe-vége táján lesz csak érezhető az ugrásszerű árcsökkenés. Bár ATI-ból Mo-n nem vagyunk nagyon eleresztve, lehet, hogy előbb is... ésakkor, veszek kettőt, és QuadroHead-es rendszert építek :)
-
Panther78
csendes tag
Most örülök csak igazán, hogy eddig nem cseréltem le a ''sima'' Radeonomat. Radeon 8500 rulez! :DDD
Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24