- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
nekem sehol semmi bajom sincs az uj catalyst el, a kartya is gyorsult, a jatekok nem bugoznak...
-
Satan-Claus
senior tag
Remélem ez a nagy ATI dömping végre együtt jár majd egy igazán minőségi driver kiadásával is, mivel ezen a ponton még adósak a fiúk.Én eddig szinte mindet kipróbáltam a 8500-ösömmel karöltve,és ez az új 9039-es nem is tűnik rossznak, de még mindig nem az igazi...Talán a következő.
-
McJames
senior tag
Ha megnézed a hírforrás linkjét, akkor olvashatod, hogy az ATi a jövő héten fogja bejelenteni hivatalosan az árcsökkenést.
Tehát ma még a ''pórnépek nem tudhassák...'' :)
A kiszivárogtatás lényege - gondolom -, hogy addig se vegyél másik gyártótól VGA-kártyát, meg az hogy most már aztán nagyon közel van az új cuccok piacra kerülésének időpontja... :). -
guest
veterán
Na jó jó, de mennyivel csökkentek az árak?
-
BobMaster
senior tag
Azért majd eltart egy kis ideig, amig ideérnek az első szállítmányok és a raktárakból kifogynak a régi beszerzésű készletek. Augusztus közepe-vége táján lesz csak érezhető az ugrásszerű árcsökkenés. Bár ATI-ból Mo-n nem vagyunk nagyon eleresztve, lehet, hogy előbb is... ésakkor, veszek kettőt, és QuadroHead-es rendszert építek :)
-
Panther78
csendes tag
Most örülök csak igazán, hogy eddig nem cseréltem le a ''sima'' Radeonomat. Radeon 8500 rulez! :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest