Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
@ 4.) & 6.)
Sajnos üzleti okokból a DDR nem fog 400 MHz-nél följebb kúszni a JEDEC-nél, bár mindannyian tudjuk, hogy DDR600 már most is létezik. Viszonylag könnyen meg tudnák oldani, hogy ne 2,8-3,0 V-on létezzen, hanem 2,6 V környékén, ami már közel van a szabványhoz.
Éppen ezért az sem várható, hogy az AMD az integrált memóriavezérlőjét gyárilag pl. DDR533 kompatibilissé tegye. Marad a tuning, ha valaki úgy látja jónak, bár túl sok szükség nincs arra, hogy szorzó csökkentéssel hajtson valaki magasabb órajelen RAM-ot az A64-éhez. CPU freki rulez.
-
L3zl13
nagyúr
Lehet, hogy rosszul értettem amit írtál, de az jött le a 2. pontból, hogy a csúcs VGA-kon használatos memória tulajdonképpen megeggyezik a DDR3-mal. Holott sok helyen láttam már külön kihangsúlyozni, hogy a kettő nem ugyanaz.
XDR-ről meg csak annyit tudok mondani, hogy a technológia fejlettségén kívül nagyon fontos az elérhetősége és az ára is. Az RD RAM is sokkal fejlettebb volt a DDR-nél, mégis megbukott a Rambus hülye politikája miatt. -
TommyGun
őstag
Asszem sima DDR-ből lehet kapni 667Mhz-eset is....szóval már elértük

Én azt nem értem...hogy akkor minke megyünk egy olyan technologia felé ami számottevő sebességnövekedést nem hoz....max kevesebbet fogyaszt egy picivel...
Akkor kéremszépen a DDR-ből mint írtam van 667 feltételezem hogy még megy az feljesbb is...maradjon ez 2 évig és DDR2-3 miatt úgyis foglalat váltás van akkor essenek neki vmi teljesen újnak monjuk az XDR-nek és tessék megcsinálni hogy ne 2-4% legyen a sebességnővekedés hanem 10-15%.......minke ugrunk kicsiket mikor annak semmi értelme....DDR2-őt kia franc fog venni így....max aki dual core EE-t akar
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Autós kamerák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Nikon DSLR topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest