Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem egyáltalán nem érdekel milyen tesztben mennyit ér el egy akármilyen hw-elem. Engem csak a valós alkalmazások foglalkoztatnak, a szintetikus baromságok nem!
Az idézetek közt nem látok ellentmondást. A Cool 122+ pedig még 7V-on is simán lehűt bármilyen Athlon XP-t, éa még hangja sincs.
Mit értesz passzív processzorhűtőn? Nem igazán létezik ilyen jelenleg (legalábbis olyan, ami egy komoly procit is lehűtene). A víz nem passzív hűtés. A kompresszor, peltier sem.
Én egyébként egy olyan procit választottam, amit a mellékelt és nem hangos gyári hűtő 54°C alatt tart full terhelésen (idle: szobahőmérséklet + 4-8°C)!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokkal értelmezhetőbb lenne a hsz-ed, ha vennéd a fáradtságot és tagolnád, központoznád (tudod: vesszők, pontok, idézőjelek, bekezdések...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)