Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
üzenetére
Az első válaszod alapján látom nem értetted a hozzászólásomat.Írhattam volna akármilyen játékot, programot is.A lényeg nem a teszten van,az csak egy példa volt,te meg erősen félreértetted.
Azt kérdeztem vona,hogy azonos teljesítményű processzorok közül melyiket választanád.
Azt amelyik elmegy passzívan,vagy azt aminek szüksége van ventilátorra(azonos hűtőborda esetén)tehát nagyobb a hőtermelése.Függetlenül attól,hogy neked milyen űberfasza,néma ventis procihűtőd van,gondolom nem a másodikat választanád.
Passzív hűtőnek meg tessék[link]
A többiek el tudták olvasni és nem értették félre,de,ha neked úgy a jó akkor tagolom.
Részemről befejeztem,mert érthetőbben nem tudom jobban leírni. -
EQMontoya
veterán
válasz
üzenetére
''Én egyébként egy olyan procit választottam, amit a mellékelt és nem hangos gyári hűtő 54°C alatt tart full terhelésen (idle: szobahőmérséklet + 4-8°C)!
''
hát, én erre az értékekre nem lennék olyan büszke... nálam idle állapotban szoba +4°C, maxra terhelve 40°C alatt (szoba 21°C). És ez szintén stock hütővel... nah, EZ már proci
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steel Hunters - Óriásrobotos akciójátékot készít a Wargaming
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
''