- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
jajj, igazad van és Zse'La-nak is, hirtelen arra gondoltam, hogy a PCI-e is osztozik a sávszélességen mint a hogyamányos PCI, de ez point-to-point (vagyis nem is szabadna busznak nevezni) szóval minden kapja a maga sávját ami egyszeresnél ha jól tévedek 250 MB/s mindkét irányba vagyis tényleg elég a gigabites LAN-nak. Már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy az SATA cuccok a chipszetben hogyan és mire csatlakoznak, nekem a régi PCI a tippem, de egyáltalán nem vagyok benne biztos.
-
rudi
nagyúr
Tuner lesz PCI-Ex-es, a gigabites LAN kártyának csak PCI-Ex-ben van értelme, abból is legalább négyszeresben, hogy a gigabit tényleg átjöjjön rajta, a legújabb modemen már mind USB-sek (bár ez nem feltétlenül jó, lehet velesz szopni alaposan, ahogya mi is) és SOK olyan alaplap van, amin alapból két LAN van, általában egy gigabites és egy 100-as.
Ha az A64 platformra is hamarosan bejön a PCI-Ex akkor NAGYON gyorsan elterjed majd, és azzal lőttek a közepes AGP-s VGA-nak és akkor rudi vagy Radoen 9800-at vesz vagy új gépbe kell invesztálnia :O
Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest