Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Emlékeztető.
"Bolcsesz letedre..." "...nem teszi ervenytelenne a matematikai/muszaki dolgokat."
Ez az itt most folyton előkerült bölcsész címkézés ebben a formában mint tudjuk, téves. Erről már beszéltünk korábban veled. Sőt, voltak életszakaszaim, amikor főleg mérnök, főleg természettudományos voltam - alkalmasint közvetlenül témánkba vágó területeken is (de részben akár szó szerint is természet-, mint erdész és mint erdőmérnök, hehe).
Csak azért említem, mert a "bölcsész" most nem a stílusomat illető ironikus jelző lett, hanem skatulya, kiszorítani szándékozván az egzakt mérnökiség, természettudományiság melegágyából. Vagyok annyira mérnök-műszaki (és informatikus, matematikus...), mint itt bárki - ami persze nem jelent semmit, csak annyit, hogy ez az állandó lebölcsészezés alkalmasint tévedés, alkalmasint csúsztatás, alkalmasint szándékos... izé... Mint karaktergyilkossági eszköz, nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mi is az a Hi-fi? Egy szabvány, amely a hang reprodukálásának minőségét hivatott leírni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Mobilinternet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest