- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
petruchenko
tag
Hello,hol cseréltetted ki a Nokiád előlapját 2 ezerért,mert nekem is ugyanez a helyzet áll fenn
-
dassadda
csendes tag
Sziasztok.
Sehol se találom hogy hogy kell be állítani a saját webet hogy el tűnjön a G betű mert meg már vagy 3 napja ott van és zabálja a pénzem rendesen .. Kérlek valaki írja le nekem a beállítás adatait .. Előre is Köszönöm.
-
zsofi0103
újonc
Szia!
En teljesen varatlanul kaptam egy ilyen telefont, szinten palaszurket..es hat ugye ez a szin nem tul noies. A vodanal azt mondtak nem lehet elolapot cserelni, de ugye neked szukseged volt ra. Szerinted, ha bemegyek egy nokia szervizbe en is, kicserelik nekem mas szinure vagy baratkozzak meg ezzel? Es ha ki is cserelik, nekem is 2000ert?
Elore is koszi, udv. -
vajota
csendes tag
Hali !
Én nemrégen (2 napja vagyok c3 boldog tulaja) és a neten már több helyen is hallottam arról a problémáról mai nálam is jelentkezett, hogy a képernyő sarkában megjelenik egy bekeretezett e betű és az istennek se tudom leszedni... kicsit idegesít hogy hó végén kapok e egy gigantikus számlát. ha van vmi ötletetek légyszi irjatokköszi !!!
-
hdanesz
őstag
-
tami92
aktív tag
igen értem a helyzeteted.
nekem csak anniy a bajom a wave-vel (nagyon jó lenne amúgy) hogy nem android van rajta.a badaval kapcsolatba meg annyit h megkapod ugye a samung op rendszerét és azzal együtt a touchwizet.szal ennyi a bajom a wave-vel.
amúgy KELLEMES ÜNNEPEKET NEKED ÉS MINDEN TAGNAK -
hdanesz
őstag
Szia!
Az ok egyszerű: túl sok volt nekem a Wave. Amikor letelt a vásárlás utáni extázis, utána nem volt több számomra mint egy 20-30 ezres telefon. Persze ezért most sokan megköveznének, de tényleg szükségtelennek éreztem egy akkora tudású telefont. (Hangsúlyozom: nekem szükségtelen) Hiába a Bada oprendszer, a kiváló Super AMOLED kijelző...2-3hét után a Wave is csak telefonálásra, sms-re és wifi-re kellett.
A wifi talán az egyetlen dolog amit igazán kihasználtam a Wave-ben, a telefonálás és sms-ezés mellett. wifi pedig - mint a C3-00 példája jól mutatja - van alsóbb árkategóriában is. -
sagesz93
addikt
válasz
mexicanraven #2 üzenetére
Már egész jó szoftvere van, javítva a wifi gebaszt.
Mutteromnak is ilyen van, innen az infó, én konfigolom neki -
tami92
aktív tag
Szia.
Én csak azt akarom kérdezni h ha a c3 előtt 1 wave-ed volt akkor mi okod volt a váltásra?? -
mexicanraven
senior tag
Wifi problémákat orvosolták már ennél a telefonnál?
Mellesleg használd egészséggel! -
KennyONE
aktív tag
Jó írás lett!
Nekem sokat segített hogy erre a telefonra essen a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest