- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
petruchenko
tag
Hello,hol cseréltetted ki a Nokiád előlapját 2 ezerért,mert nekem is ugyanez a helyzet áll fenn
-
dassadda
csendes tag
Sziasztok.
Sehol se találom hogy hogy kell be állítani a saját webet hogy el tűnjön a G betű mert meg már vagy 3 napja ott van és zabálja a pénzem rendesen .. Kérlek valaki írja le nekem a beállítás adatait .. Előre is Köszönöm.
-
zsofi0103
újonc
Szia!
En teljesen varatlanul kaptam egy ilyen telefont, szinten palaszurket..es hat ugye ez a szin nem tul noies. A vodanal azt mondtak nem lehet elolapot cserelni, de ugye neked szukseged volt ra. Szerinted, ha bemegyek egy nokia szervizbe en is, kicserelik nekem mas szinure vagy baratkozzak meg ezzel? Es ha ki is cserelik, nekem is 2000ert?
Elore is koszi, udv. -
vajota
csendes tag
Hali !
Én nemrégen (2 napja vagyok c3 boldog tulaja) és a neten már több helyen is hallottam arról a problémáról mai nálam is jelentkezett, hogy a képernyő sarkában megjelenik egy bekeretezett e betű és az istennek se tudom leszedni... kicsit idegesít hogy hó végén kapok e egy gigantikus számlát. ha van vmi ötletetek légyszi irjatokköszi !!!
-
hdanesz
őstag
-
tami92
aktív tag
igen értem a helyzeteted.
nekem csak anniy a bajom a wave-vel (nagyon jó lenne amúgy) hogy nem android van rajta.a badaval kapcsolatba meg annyit h megkapod ugye a samung op rendszerét és azzal együtt a touchwizet.szal ennyi a bajom a wave-vel.
amúgy KELLEMES ÜNNEPEKET NEKED ÉS MINDEN TAGNAK -
hdanesz
őstag
Szia!
Az ok egyszerű: túl sok volt nekem a Wave. Amikor letelt a vásárlás utáni extázis, utána nem volt több számomra mint egy 20-30 ezres telefon. Persze ezért most sokan megköveznének, de tényleg szükségtelennek éreztem egy akkora tudású telefont. (Hangsúlyozom: nekem szükségtelen) Hiába a Bada oprendszer, a kiváló Super AMOLED kijelző...2-3hét után a Wave is csak telefonálásra, sms-re és wifi-re kellett.
A wifi talán az egyetlen dolog amit igazán kihasználtam a Wave-ben, a telefonálás és sms-ezés mellett. wifi pedig - mint a C3-00 példája jól mutatja - van alsóbb árkategóriában is. -
sagesz93
addikt
válasz
mexicanraven #2 üzenetére
Már egész jó szoftvere van, javítva a wifi gebaszt.
Mutteromnak is ilyen van, innen az infó, én konfigolom neki -
tami92
aktív tag
Szia.
Én csak azt akarom kérdezni h ha a c3 előtt 1 wave-ed volt akkor mi okod volt a váltásra?? -
mexicanraven
senior tag
Wifi problémákat orvosolták már ennél a telefonnál?
Mellesleg használd egészséggel! -
KennyONE
aktív tag
Jó írás lett!
Nekem sokat segített hogy erre a telefonra essen a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Legutóbbi bejegyzésem óta sikerült döntést hoznom telefon ügyben. Végül a Nokia C3-00 lett a befutó.Lassan 2hete van...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest