- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Igazából tényleg ennyi igényem lenne amit felsoroltam. Volt már okostelóm (nem használtam ki), a jó kamera sem lényeges, mert amit mindenképp fotózni/videózni akarok arra úgyis a fényképezőmet használom. Egy dolog talán adaléknak: slider vagy kagyló telefont nem vennék.
Az érintőkijelző megint nem elengedhetetlenül fontos, volt már olyan telefonom amivel kiválóan lehetett sms-t vagy e-mail-t írni a gombokkal is.
A ZTE Blade-t élőben még nem láttam/próbáltam..majd beugrok a T-hez.
Amik eddig lehetséges telefonként felmerültek: Sony Ericsson X8, Nokia X3-02, T-Mobile Pulse mini, LG GS290 (csak nem lehet kapni feketében... ), meg a Nokia C3Azt hiszem szumoo fogalmazta meg jól: mindegyikben van valami ami visszatart.
[ Szerkesztve ]
-
szumoo
senior tag
Épp én is telefon keresgélés közben vagyok és nagyon nem tudok dönteni.
A napokban már sikerült legalább 3 esélyesre csökkenteni, de még így sem lesz egyszerű a választás. (GT540, Galaxy 3, Blade)
Mindegyiknél van vmi dolog, amiért nem tudok végleg dönteni.
Szóval tudom milyen cipőben jársz és csak drukkolok, hogy találj neked megfelelő telefont.A nyúlon túl?
-
Magnum_
nagyúr
zte blade?
I humbly and respectfully decline™
-
mexicanraven
senior tag
"(áttekinthető menü, 1-2gombnyomással megoldhatóak a főbb dolgok), jól összerakott (nincs nyekergés) telefonnal."
Ezek a fő igényeid?? A fenti elvárásokat kell megtalálni egy készüléken belül!
Szerintem szögezd le először, hogy milyen kategóriában keresel. Érintős, okostelefon, széttolhatós, qwertys stb.
40 ezer körül kapsz már Androidos telefont is, ami nagyon testreszabható, igaz vannak bugok, a minőségről meg te is meggyőződhetsz némelyik boltban. (sajnos nem mind a legjobb)when the sun shines, we'll shine together
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest