- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Igazából tényleg ennyi igényem lenne amit felsoroltam. Volt már okostelóm (nem használtam ki), a jó kamera sem lényeges, mert amit mindenképp fotózni/videózni akarok arra úgyis a fényképezőmet használom. Egy dolog talán adaléknak: slider vagy kagyló telefont nem vennék.
Az érintőkijelző megint nem elengedhetetlenül fontos, volt már olyan telefonom amivel kiválóan lehetett sms-t vagy e-mail-t írni a gombokkal is.
A ZTE Blade-t élőben még nem láttam/próbáltam..majd beugrok a T-hez.
Amik eddig lehetséges telefonként felmerültek: Sony Ericsson X8, Nokia X3-02, T-Mobile Pulse mini, LG GS290 (csak nem lehet kapni feketében...), meg a Nokia C3
Azt hiszem szumoo fogalmazta meg jól: mindegyikben van valami ami visszatart.
-
szumoo
senior tag
Épp én is telefon keresgélés közben vagyok és nagyon nem tudok dönteni.
A napokban már sikerült legalább 3 esélyesre csökkenteni, de még így sem lesz egyszerű a választás. (GT540, Galaxy 3, Blade)
Mindegyiknél van vmi dolog, amiért nem tudok végleg dönteni.
Szóval tudom milyen cipőben jársz és csak drukkolok, hogy találj neked megfelelő telefont. -
Magnum_
nagyúr
zte blade?
-
mexicanraven
senior tag
"(áttekinthető menü, 1-2gombnyomással megoldhatóak a főbb dolgok), jól összerakott (nincs nyekergés) telefonnal."
Ezek a fő igényeid??
A fenti elvárásokat kell megtalálni egy készüléken belül!
Szerintem szögezd le először, hogy milyen kategóriában keresel. Érintős, okostelefon, széttolhatós, qwertys stb.
40 ezer körül kapsz már Androidos telefont is, ami nagyon testreszabható, igaz vannak bugok, a minőségről meg te is meggyőződhetsz némelyik boltban. (sajnos nem mind a legjobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gitáros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest