- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flymi
addikt
De, azért mindig csörög néhány érme a zsebemben, mert akinél nem, annál tuti, hogy pénz csipeszben lapulnak a bankók, ergó felvágós népség!
Akárki akármit mond, manapság egy fullos trabi ára vetekszik egy új autó árának felével.
Megyek is, origamizok egyet, hogy aztán elajándékozzam, mert fontos a karitatív tevékenység, de kizárólag névtelenül. -
-
flymi
addikt
Előre szeretnék ígéretet kérni, hogy akik itt elolvassátok nem fogtok másnap kirabolni!
Nem szeretem nagydobra verni, de nekem se kocsim, se lakásom.
Enyém a vasút, ott próbáljanak előttem tróger módon parkolni!
Nem szeretem ha felismernek és autogramot kéregetnek tőlem úton-útfélen, ezért szigorúan farmer-póló kombót hordok agyonsötétített napszemüvegben. Órát is csak azért húzom néha, hogy ne tűnjek túl fontos embernek, akit mindig megvárnak.
Azért a karikagyűrű mindig rajtam van amikor tehetem, hogy ha már rám néznek láthassák, hogy nekem sem fenékig tejfel az élet! -
Nekem is voltlakás, de menőbb eladni, így most nincs
Ja kérem, saját busz, tudsz élni
@juliabrilke : Ennyi
Na de ha ennyi pénzed van, hogy lazán kifizeted a magyar adókat, na AKKOR mekkora májer vagy!
@SunyaMacs : Valóban, ez egy lengyel F Classic, 2000-es gyártású. Viszont ugyanaz a kivitel, mint amit 1992-ben kezdtek gyártani, Kadett származék ősmotor, injektorral. Elpusztíthatatlan.
Ja, és Ecchphoto-é volt -
-
Hű, akkor én már nagyon sikeres ember vagyok. Nemrég felugrottam a nyomor kategóriából a szegénybe
. Saját lakásom van, az már sznobizmus a négyzeten. Kocsim viszont nincsen, minek, van sofőröm busszal, cég fizeti, meg amúgyis szeretek aludni munkába menet, vezetés közben nem lenne egészséges. Ja és még AM3- as lapra is tellett nemrég
, azt már tényleg nem mindenki teheti meg
-
juliabrilke
veterán
A pénz, mint olyan csak önzővé és kapzsivá tesz, el kell felejteni.
Viszont nagyon helyes, hogy szabadidődben támogatod a munkáltatódat, hogy ők is tudjanak egy kis profitra szert tenni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Kisgépkezelő #2 üzenetére
Jaja, 2002-ig nyomatták az F Classicokat.
Az írás tetszett, valahol egyet is értek vele. Valahol. -
Eastman
addikt
Két pénzember beszélget;
- Te, pontosan fizetsz a dolgozóidnak?
- Nem.
- És, bejárnak rendesen melózni?
- Igen.
- Te, nem kéne tőlük belépődíjat szedni? -
bambano
titán
Van egy könyv: "Osztálylétrán Amerikában". Ebben a társadalmi osztályokat elemzik látható külső és viselkedési jegyek alapján. Vonatkozó idézet:
"akinek pontos, hi-tech órája van, annak lételeme a pontosság, vagyis buszindító a végállomáson."
"az igazán fontos embereknek nincs órája, mert őket megvárják".tehát látnunk kellene, hogy mennyire vagy sikeres az órád alapján
-
SunyaMacs
aktív tag
Az Opel féle F Astrákat '98-ig gyártották, vagyis nem lehet 16 éves
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest