- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annak több gondja is tud lenni... Eddig kettő van itthon, mind a kettőnek behalt a wifije. Belassul, dobálja. USB-n mondjuk nem voltak használva.
Igazából a külső tápos hub az próbának lenne jó, felesleges addig macerálni, amíg ki nem szűröd, hogy tényleg a router tápja gyenge. -
Nem futottam, de nem lehet, hogy inkább a SoC melegszik túl? Milyen router?
Próbáld meg egy küső tápos USB HUB-bal. Ha azzal jó, akkor érdemes lehet mókolni a routert.Ha combosítani akarod, akkor első körben nézd meg a táp kondenzátorait, hátha csak elfáradtak, és nincs elég puffer. Nagyobb terhelhetőségű dugasztáp is mehet.
Ha tényleg erősebb tápot akarsz az USB-re, akkor lehet a router betápjáról venni egy tápfeszt, azt egy 7805-tel vagy egy ilyen step-down-nal lehúzni 5V-ra, és külön odaadni az USB csatlakozóra (pl. elvágni a routerről jövő 5V fóliáját, vagy felemelni a csatlakozó lábát). Persze így már kell az erősebb dugasztáp. -
sonar
addikt
Ha már tp-link meg táp a téma.
Anno valahol láttam egy leírást amivel az USB tápját lehetett combosítani.
Nekem az a bajom ha nagy írási művelet van az USB-n akkor néha letérdel (restartol) a router.
Nem futott bele vki még ilyen problémába? Vagy is hát inkább a megoldásba -
-
Uzsito
csendes tag
Végre valami kontent
Szép munka, annyira nem is gányolt
Tök jó hogy ilyen olcsó volt, meg hogy könnyen megtaláltad a hibát. Jók ezek a routerek még sok mindenre, kár lett volna érte.
Arduino, vagy ESP8266 projekt nem lesz mostanában?
-
válasz
cinemazealot #1 üzenetére
Erről van szó, bár az igazán jó WDS az, ha ugyanazt a hálót szórja, kiterjesztve a hatótávot.
Én csak próbálgattam, de különböző router fw-kkel rémálom. Azonosakkal vszont a DD-Wrt úgy csatlakozott, mint az álom!
TP saját firmware-ivel is könnyen felépül a WDS. Openwrt többet tud, viszont nekem macerásabb volt. Meg lehet csinálni amúgy. Az egyszerűbb eset meg, hogy más SSID-je van, de kapcsolódik a fő routeredhez, és az az átjáró a net felé. -
cinemazealot
addikt
Gyönyörű!
"WDS kliens" alatt egyébként azt kell érteni, amikor a router kliensként csatlakozik egy létező WiFi hálózatra, hogy így hozzon létre egy alhálózatot a hozzá vezetékkel csatlakozó egyéb eszközöknek? Mert nekem is van egy 740N v4.23-am, amit így akartam volna DD-WRT-vel beüzemelni, de a jó égnek nem akarta az igazat (persze lehet, hogy csak a router rossz). De ha egyről beszélünk, lehet, hogy teszek egy próbát az OpenWRT-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kollegának behalt a TP-Link 740-e - igen, persze, elavult, fúj, kidobni, hozzá se nyúlni, ki foglalkozik ilyennel. Hát...
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest