Hirdetés

2024. február 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) nemlehet


nemlehet
őstag

Szép munka. Nekem nem kellett forrasztani, de pár billentyűzetet már mentettem meg a kidobástól egy szimpla takarítással. Elképesztő, hogy az évek során mi nem kerül a sapkák alá...

Amúgy nem értettem én se, de aztán egész jó áron vettem egyet én is. Az RGB-ből csak a piros színt használom, az nagyon kellemes a szemnek este és amúgy fel se tűnik milyen jó a nyomáspont meg a gombok, csak amikor visszaülök valami legalja membrános elé.

Kicsit olyan mint a FreeSync, észrevétlenül teszi a dolgát és fel se tűnik, csak amikor visszafelé lép az ember. Tény hogy mondjuk ilyen 50-60-100 ezreket nem ér meg még így se.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#2) hcl válasza nemlehet (#1) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Nagyon kipróbálni sapkák híján nem tudtam, de eleget gépeltem régi gépek billentyűzetén, volt kapcsolósom is, hasonló :)
És biztos, hogy jó, csak nem 70 ezer Ft-nyira jó :D

Membrános-fóliás meg ritkán hal meg. Szögegyszerűek.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#3) icemad válasza hcl (#2) üzenetére


icemad
nagyúr

Vannak már olcsón is. Nekem is egy 20 eurós battletron van.

(#4) hcl válasza icemad (#3) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Na jó, de az olyan kommeeersz :D Annyiért már érdekelne különben. De jelenleg igazából elvagyok a lapos billentyűzetén. (Az is TKL :D )

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#5) nyunyu


nyunyu
félisten

Az volt a para, hogy az ilyen műanyag házas cuccokat nem nagyon kell melegíteni, mert könnyen megolvad a réz mellett, kimozgósodik benne az érintkező, onnantól vége. Ez szerencsésen túlélte.

Nem tudom, milyen nejlont használ a Kaihua a Choc kapcsolóik házának aljához, de a Cherry kapcsolókban használt PA 66 264C-n olvad, attól nem fog tönkremenni, hogy nekiesel pákával a lábának.

Tetőnek használt polikarbonát az problémásabb lehet a 140-150C-jével, de a kapcsoló forrasztandó lába azzal nem érintkezik.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#6) hcl válasza nyunyu (#5) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Az a pár mm réz a 40W-os (nem hőszabályzós, csak ki-be kapcsolós Weller) pákával pillanatok alatt felmegy annyira szerintem, és inkább óvatos vagyok. Meg hosszú évek tapasztalata, hogy a műanyag nem szereti, mindegy milyen.

Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.