Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
Az volt a para, hogy az ilyen műanyag házas cuccokat nem nagyon kell melegíteni, mert könnyen megolvad a réz mellett, kimozgósodik benne az érintkező, onnantól vége. Ez szerencsésen túlélte.
Nem tudom, milyen nejlont használ a Kaihua a Choc kapcsolóik házának aljához, de a Cherry kapcsolókban használt PA 66 264C-n olvad, attól nem fog tönkremenni, hogy nekiesel pákával a lábának.
Tetőnek használt polikarbonát az problémásabb lehet a 140-150C-jével, de a kapcsoló forrasztandó lába azzal nem érintkezik.
-
-
-
nemlehet
őstag
Szép munka. Nekem nem kellett forrasztani, de pár billentyűzetet már mentettem meg a kidobástól egy szimpla takarítással. Elképesztő, hogy az évek során mi nem kerül a sapkák alá...
Amúgy nem értettem én se, de aztán egész jó áron vettem egyet én is. Az RGB-ből csak a piros színt használom, az nagyon kellemes a szemnek este és amúgy fel se tűnik milyen jó a nyomáspont meg a gombok, csak amikor visszaülök valami legalja membrános elé.
Kicsit olyan mint a FreeSync, észrevétlenül teszi a dolgát és fel se tűnik, csak amikor visszafelé lép az ember. Tény hogy mondjuk ilyen 50-60-100 ezreket nem ér meg még így se.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy fórumtárs mechanikus billentyűzetét szabadítottam meg egy kis műanyagtól Alapvetően nem értem az árát ezeknek a...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest