- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Beraktam a DVD lejátszóba a Kapcsolat cimű filmet és meghallgattam a Small és Large váltások különbségét. A mélynyomó is szépen tette a dolgát közben. Frontok hangját Small beállitásban jónak találtam, amig a kapcsolatfelvétel közben hallható hangok és a nagy antennák el nem kezdtek fordulni a jelre. Olyan vékonyan szóltak a hangsugárzóim közben, de a subwoofer majd ugrándozott annyira dübörgött az egész. Ez igy egyáltalán nem tünt egységes hangrendszernek. Állitgattam imott-amott, de még kevesebbek lettek a mélyhangok és az egész hangulata oda lett a jelenetnek. Visszaraktam Large méretre és a mélynyomót is a kezdeti állapot szerint használtam. Na most már éreztem a dinamikát és hogy az antennáknak tömege is lehet mert mozgott az egész szoba.
A frontok és a surround hangsugárzók között átkevert térhangnak a lendülete megint érzödött. A centernek a beszédhangja Small beállitásban eleinte érthetőbbnek tünt, de lányosan vékonyka hangja lett Jodie Foster szinkronhangjának és egyébként minden férfi szinkronszinész hangjából elveszett az orgánum. Large beállitásban ez helyrebillent és megint visszatértek az apró nüansznyi különbségek a párbeszédek közti feszültséget vagy humort jobban kiemelve. Hangulatjelentésemet halhatták, hogyan lehet élvezhetőbben filmet nézni és nem engedni rámerőltetni egy olyan hangbeállitást aminek hallhatóan gyengébb hangzás lesz az eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Házimozi szett elhelyezése, bekötése, beállítása és használata kezdőnek az alapoktól, sok képpel!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Starlink
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest