- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Úgy értettem, hogy az, hogy jelenleg miket kötünk a netre az kb. jó. Az attól még fejlődhet, csak bizonyos dolgokat ne bizzunk rá sohasem, mert nagyon sérülékeny. Pl. az autók. Felőlem lehetnek okosak, csak ne legyenek hálózatbakötve, mert onnantól hackelhetőek és az nagyon veszélyes.
-
gabor7th
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nem gondolom így... Szerintem ha kb. megmaradnának ezen a szinten a dolgok az jó. Úgy értem erőművet, a házam ajtónyitásának lehetőségét, autót stb. ne kössük a netre, de persze egy csomóminden mehet ott. A problémák másik nagy részét pedig megfeleő jogszabályokkal meg lehetne oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest