Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround
üzenetére
Ez mondjuk számomra új. Ezt nemtudtam, azt hittem, hogy ez lesz a nagy dobbantás, hogy alapból triple channel vezérlés lesz, és csak 1366-os foglalat. Van itt üzletpolitika
Akinek kell a triple channel az fizessen érte jóízűen...Sztem a 775-ös cuccok ára lejjebb fog esni, bár lehet, hogy nem túl sokat...A ddr3as ramok mondjuk már so-so elég olcsóak (a lassabb órajeűek), de a 1366-os alaplapok nem az olcsóságukról lesznek híresek

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround
üzenetére
Akkor lényegében az "átlagos" júzernek végülis nem lesz triple channel memóriakezelése, csak ha megfizeti a "performance"-t, ami lga1366os foglalat? Amiről jelenleg mindenki is beszél... Ha nem akkor marad a dual channel, másik foglalattal (lga1160)?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez mondjuk igaz... Én 7000mb/s körül olvastam a ddr1-es kingston, és supertalent ramokkal. Mostani ddr2-esekkel pedig 8800mb/s körül.. ahhoz képest... Lehet lesz ez még több is, ha jönnek a tuningörültek

-
hackeeeee
Jómunkásember
Azért nemsemmi teljesítmény...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hollow Knight és Silksong
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akinek kell a triple channel az fizessen érte jóízűen...
Ha akkor is ezt fogjuk állítani, akkor azt mondom majd, hogy igazad volt