- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Akku: Nálam hajnal 5kor lekerül töltőről, és normál használattal kibírja este 9ig. Most hogy korlátlan netem van, kicsit leterhelődött, mert nonstop mobilneten van + pár napja hotspotozik is a Honor 9-nek, így visszább esett az üzemidő. Kijelzőidő a legrosszabb 5 óra volt. Szal jó a fogyasztása
Fornettisuti: bocsánat, akkor rosszul tudtam
-
Aryon87
félisten
Gyanítom az U11-hez kapcsolódnak. Valahol olvastam cikket arról, hogy az U11-nek lesz egy lite verziója, és az az 5.2 colos tűnik annak.. Hogy a másik kettő mi lehet..
dajkapeter:
Jack sztem nem lesz, ez új feature, amit a kedves szifon társaság indítványozott, a többi meg birka módon követi, 1-2 kivétellel (Samu, LG)..
Eddig úgy voltam, mit bánom a Jacket, de most az U11-el tapasztalom meg, hogy igenis, kell az a nyamvadt csatlakozó. Bár nem sokáig szenvedek, amint megjön Aliról az átalakító erre a célra, persze ha működni is fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest